Bedrijfsontruiming

Winkel, kantoorpand of loods ontruimen?

Een ontruiming van een bedrijfspand of magazijn kan voor u een enorme klus zijn, die wij graag van u overnemen. Net als bij een huur- en koopwoning zitten er bepaalde regels aan vast hoe het desbetreffende pand moet worden achtergelaten. Aan de hand van de grootte van het pand en de te verwijderen goederen, wordt er bepaald hoeveel tijd en mankracht er nodig is. Ook dit lichten wij u graag nader toe bij de aanvraag van een offerte of telefonisch contact. Al het afval wordt gescheiden aangeboden bij de desbetreffende afvalverwerkingsbedrijven. Mochten er nog bruikbare goederen zijn dan worden die aangeboden bij hulpinstanties die het weer een tweede leven geven.

Totaalpakket aan diensten

Met onze brede scala aan diensten en jaren lange ervaring in het ontruimen van bedrijfspanden kunnen wij dit volledig voor u verzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft. ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een bedrijfsruimte naar volle tevredenheid op te leveren aan de verhuurder of makelaar. Zo kunt u ons inschakelen voor:

Waarom kiezen voor ZSM

 • Transparante en discrete werkwijze
 • Gratis vrijblijvende offerte, geen voorrijkosten
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • Op korte termijn beschikbaar voor spoedgevallen
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers
 • 100% oplevergarantie op de door ZSM uitgevoerde werkzaamheden
 • Uw bedrijfsruimte altijd bezemschoon opgeleverd

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw bedrijfsruimte laten ontruimen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

Servicedesk

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming