Tevreden klanten geven ons een:

Professionele bedrijfsontruiming

Vraag direct een offerte aan:
Start offerte

Gratis offerte – geheel vrijblijvend

Gratis vrijblijvend offerte

Transparant & Discreet

Geen verborgen kosten

100% oplevergarantie

Een zorgeloze bedrijfsontruiming

In 2023 staat ZSM Woningontruiming voor u klaar voor elke bedrijfsontruiming, of het nu gaat om een kantoorpand, magazijn of een ander bedrijfsruimte. Als ervaren ontruimers begrijpen we dat het ontruimen van een bedrijfspand een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij een volledig pakket aan diensten om u te ontzorgen. Ons team van vakmannen garandeert een snelle en efficiënte ontruiming, waarbij uw pand bezemschoon wordt opgeleverd, geheel conform de huidige voorschriften.

Offerte aanvragen

Totaaloplossing voor een bedrijfsontruiming

Bij ZSM Woningontruiming bieden we een totaalpakket aan diensten om uw bedrijf professioneel te ontruimen. Onze diensten omvatten:

 • Het zorgvuldig afvoeren, herplaatsen en recyclen van inboedel.
 • Verwijderen van vloerbedekking, trapbekleding, spijkers, schroeven en pluggen.
 • Het dichten van gaten in muren en plafonds.
 • Veilig verwijderen van lampen en elektronische apparatuur.
 • Professionele schoonmaakwerkzaamheden.
 • Tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel.

Waarom een professionele ontruimingsbedrijf?

Elke bedrijfsontruiming is uniek en vereist een specifieke aanpak. Bij ZSM Woningontruiming begrijpen we dit en bieden we een op maat gemaakte service. Ons team is getraind om discreet en respectvol te werk te gaan, ongeacht de reden voor de ontruiming. Of het nu gaat om een verhuizing, faillissement of renovatie, wij zorgen ervoor dat uw pand snel en in originele staat wordt achtergelaten.

Milieuvriendelijke en kostenbesparende ontruiming

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Tijdens de ontruiming van uw bedrijfspand zorgen we voor een milieuvriendelijke afvoer van afval en recyclen we waar mogelijk. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt u ook te besparen op de kosten van een bedrijfsontruiming.

Offerte aanvragen

Het belang van een professionele bedrijfsontruiming

Een professionele aanpak zorgt ervoor dat de ontruiming snel en volgens de juiste richtlijnen gebeurt, wat tijd en kosten bespaart. Daarnaast kan een professionele aanpak ook zorgen voor een efficiëntere ontruiming, waardoor eventuele verstoring van de bedrijfsvoering tot een minimum beperkt wordt. Bovendien kunnen professionele ontruimers vaak ook zorgen voor het afvoeren en verwerken van de vrijgekomen materialen op een milieuvriendelijke manier, wat bijdraagt aan een duurzame aanpak. Tot slot kan een professionele aanpak ook zorgen voor een veilige werkomgeving tijdens de ontruiming, wat de kans op ongevallen verkleint en daarmee kosten en vertragingen voorkomt. Kortom, een professionele aanpak bij een ontruiming kan dus zorgen voor een snelle, efficiënte, veilige en duurzame afhandeling, wat uiteindelijk tijd en kosten bespaart. 

Redenen voor bedrijfsontruiming

 • Verhuizing naar een nieuwe locatie
  Bedrijven verhuizen soms naar een nieuwe locatie, waardoor bedrijfsontruiming nodig is om het oude pand bezemschoon op te leveren.
 • Faillissement of sluiting van een bedrijf
  Bij faillissement moeten bedrijven hun pand vaak snel leeghalen en inboedel opkopen of verwijderen.
 • Renovatie of herinrichting van een pand
  Voor renovatie is het essentieel het bedrijfspand volledig te ontruimen.
 • Overlijden van een eigenaar of werknemer
  In zeldzame gevallen kan het overlijden van een belangrijke persoon binnen het bedrijf leiden tot ontruiming.

Waardevolle spullen, puin en grofvuil

Vergeet ook de puin niet nadat u uw bedrijf heeft laten ontruimen. Het opruimen van puin is een essentieel onderdeel van het ontruimingsproces. Zodra uw bedrijfspand is ontruimd, is het belangrijk om eventuele achtergebleven puin en afval te verwijderen. Dit kan variëren van meubels en apparaten tot bouwmaterialen en andere rommel.

Afvalverwerking:

Zorg ervoor dat u dit puin op een verantwoorde manier laat afvoeren, bijvoorbeeld door het te laten recyclen of naar een stortplaats te brengen. Het opruimen van puin zal ervoor zorgen dat uw woning weer leefbaar wordt en klaar is voor een eventuele verkoop of nieuwe huurders. 

Voordelen van professionele bedrijfsontruiming

Tijds- en kostenefficiëntie

Een professioneel ontruimingsbedrijf werkt snel en efficiënt. Ze hebben ervaring met het ontruimen van verschillende soorten panden, zoals woningen, kantoren, magazijnen en winkels. Het team van het ontruimingsbedrijf is goed getraind en op elkaar ingespeeld, zodat ze snel en efficiënt kunnen werken. Ze weten hoe ze de spullen op een veilige manier moeten verplaatsen en kunnen ook zorgen voor het afvoeren van afval en overtollige materialen. Een professioneel ontruimingsbedrijf kan ook zorgen voor de tijdelijke opslag van spullen als dat nodig is. Kortom, een professioneel ontruimingsbedrijf neemt alle zorgen uit handen en zorgt voor een snelle en efficiënte ontruiming van het pand. 

Veilige verwijdering van gevaarlijke materialen

Professionals weten hoe ze veilig met gevaarlijke materialen moeten omgaan. Ze hebben vaak specifieke training en certificeringen om te leren hoe ze gevaarlijke materialen op een veilige manier moeten hanteren, verplaatsen, opslaan en verwijderen. Ze kennen de wet- en regelgeving rondom het omgaan met gevaarlijke materialen, en begrijpen hoe ze persoonlijke beschermingsmiddelen moeten gebruiken om zichzelf en anderen te beschermen. Professionals die werken met gevaarlijke materialen zijn ook op de hoogte van de risico’s en potentiële gevaren die deze materialen met zich meebrengen, en weten hoe ze moeten reageren in geval van een noodsituatie. Kortom, ze zijn goed voorbereid om veilig en verantwoordelijk met gevaarlijke materialen om te gaan. 

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Professionele bedrijven zorgen voor milieuvriendelijke verwerking van afval. Dit betekent dat ze afval op een verantwoorde manier sorteren, recyclen, composteren, of op een andere manier verwerken om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Ze houden zich aan strikte regels en voorschriften met betrekking tot afvalverwerking en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle milieuwetten en -normen. Ze investeren vaak in milieuvriendelijke technologieën en processen om afval op een duurzame manier te verwerken. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere planeet voor iedereen. 

Mogelijkheid om het pand snel weer in gebruik te nemen

Een snelle en grondige ontruiming maakt het pand snel weer beschikbaar voor de verhuurder. Daarnaast minimaliseert het de kosten voor de verhuurder en zorgt het ervoor dat de nieuwe huurder snel kan intrekken. Een professionele ontruimingsdienst kan ervoor zorgen dat het pand op een efficiënte en zorgvuldige manier wordt leeggehaald, waarbij alle achtergelaten bezittingen worden verwijderd en het pand in goede staat wordt achtergelaten. Dit bespaart de verhuurder veel tijd en moeite, en zorgt voor een soepele overgang naar de nieuwe huurder. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw bedrijfsruimte laten ontruimen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: