Tevreden klanten geven ons een:

Hulp bij vervuild huis: opruimen & ontruimen

Een ernstig vervuilde woning is iets waar niemand zich voor hoeft te schamen. Het kan iedereen overkomen. Soms gaat het leven gewoonweg niet zoals gepland en raakt het huis in een staat van vervuiling. Gelukkig zijn er instanties en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van vervuilde woningen.

Meldpunt vervuilde woning

Als u in een vervuilde woning woont of iemand kent die de juiste hulp nodig heeft dan kunt u contact opnemen met het meldpunt vervuilde woning in uw gemeente. Zij kunnen u adviseren en in contact brengen met de juiste hulpinstanties.

Wat doet de GGD voor mensen die in een vervuild wonen?

De GGD biedt ondersteuning aan mensen die in een vervuild huis wonen. Zij kunnen samen met u kijken naar de oorzaken van de vervuiling en u helpen met het vinden van een oplossing. Vaak gaat dit in samenwerking met andere hulpverlenende instanties. Vaak worden wij als professioneel ontruimingsbedrijf door zulke instanties ingehuurd om de schoonmaak van een sterk vervuilde woning netjes en correct uit te voeren. Het ontruimen en schoonmaken van een sterk vervuilde woning is vaak erg moeilijk en vraagt dan ook altijd om professionele hulp. Laat het opruimen en schoonmaken dan ook over aan de vakkundige heren van ZSM Woningontruiming.

Schoonmaak vervuilde woningen

Schoonmaak van vervuilde woningen is specialistisch werk. Het gaat hierbij niet alleen om het opruimen van rommel, maar ook om het desinfecteren van de woning en het verwijderen van ongedierte. Vaak staat de woning vol met spullen en is er ook ongedierte in de woning aanwezig. ZSM Woningontruiming is gespecialiseerd in deze vorm van schoonmaak en daarom kunnen wij u ontzorgen. Is uw woning vervuild of heeft u hulp nodig bij het leegruimen van de woning? Neem dan contact met ons op zodat wij de woning binnen enkele dagen voor u kunnen ontruimen.

Wat houdt de schoonmaak van een vervuilde woning in?

De reiniging van een vervuilde woning houdt in dat de woning weer bewoonbaar wordt gemaakt. Dit kan inhouden dat er groot onderhoud wordt gepleegd, maar ook dat de woning wordt gedesinfecteerd en ongedierte wordt verwijderd. Het is belangrijk dat dit op een professionele manier gebeurt. Wij werken als professioneel team dan ook altijd met een plan van aanpak zodat de woning volledig opgeruimd en schoon zal zijn. 

Vervuilde woningen schoonmaken is specialistisch werk

Zoals al eerder genoemd, is het schoonmaken van vervuilde woningen specialistisch werk. Bij ZSM Woningontruiming zijn wij hierin gespecialiseerd en wij weten daarom ook hoe wij een vervuilde woning weer leefbaar kunnen maken. Onze mannen hebben de juiste kennis en materialen om een woningvervuiling klus op correcte wijze te klaren.

Vervuilde woning schoonmaken: discreet en professioneel

Het schoonmaken van een vervuilde woning is iets wat discreet en professioneel moet gebeuren. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat de schoonmaak op een respectvolle manier gebeurt. Dit is vooral belangrijk wanneer iemand professionele hulp nodig heeft, omdat diegene bijvoorbeeld met psychische problemen te kampen heeft.

Schoonmaken vervuilde woning prijs 2023

De prijs van het schoonmaken van een vervuilde woning kan variëren. Het is afhankelijk van de mate van vervuiling en de grootte van de woning. Om een goede inschatting te maken van de kosten, kunt u het beste een gratis offerte bij ons opvragen.

Vervuilde woning laten schoonmaken? Gratis offerte!

Als u een vervuilde woning heeft en deze wilt laten schoonmaken, kunt u contact opnemen met ZSM Woningontruiming. Wij kunnen u een gratis offerte aanbieden en u verder helpen met het schoonmaken van uw woning. U kunt dit de gratis offerte aanvragen door ons contactformulier op onze website in te vullen.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het leeghalen van uw woning? Vraag dan een gratis offerte aan. Dit is helemaal vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Door een offerte aan te vragen, krijgt u een beter idee van de kosten en de diensten die we u kunnen aanbieden.

Heeft u nog vragen of wilt u advies voordat u een offerte aanvraagt? Dan kunt u ons ook altijd bellen op 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.


Veelgestelde vragen

Wij ontvangen veel vragen over sterk vervuilde woningen en daarom hebben wij een aantal van de meest gestelde vragen voor u hieronder beantwoord.

Wat kost het om een vervuilde woning te laten schoonmaken?

De prijs is afhankelijk van de mate van vervuiling en de grootte van de woning. Het is het beste om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf voor een offerte.

Hoe lang duurt het om een vervuilde woning schoon te maken?

Dit is afhankelijk van de mate van vervuiling en de grootte van de woning. Het kan variëren van een paar dagen tot een paar weken.

Kan ik zelf een vervuilde woning schoonmaken?

Het is mogelijk om zelf een vervuilde woning schoon te maken, maar het is aan te raden om dit over te laten aan professionals van ZSM Woningontruiming. Wij hebben de juiste kennis en materialen om de ontruiming te klaren. Neem contact met ons op via 070-2116102.