Tevreden klanten geven ons een:

Spoedontruiming met ZSM Woningontruiming

Verhuis- en ontruimingsbedrijven staan graag voor je klaar om je te helpen met je (spoed)ontruiming. Er kunnen genoeg situaties voorkomen waardoor het ontruimen van een woning helaas plotseling moet gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overlijden in een zorginstelling of zelfstandige woning. Er zijn nog tal van andere zaken waarbij er haast geboden is. Denk aan een uitzetten of vervuiling. Professionele bedrijven met die werken met flexibiliteit staan garant voor je woningontruiming en leveren bezemschoon de woning op. Wat wil je nog meer?

Een tijdige ontruiming

In het geval van het overlijden van een dierbare kan een spoedontruiming fysiek, maar natuurlijk ook mentaal erg zwaar zijn. Bij een spoedontruiming bij een overlijden zijn er namelijk veel losse zaken dat geregeld moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld de uitvaart zijn, maar dit kunnen ook andere administratieve zaken zijn. Al deze dingen tijdens zo een moeilijke periode plannen kan nogal zwaar zijn en daarom wordt er steeds vaker voor gekozen om deze stressvolle aangelegenheid uit handen te geven aan een professioneel ontruimingsbedrijf. Deze bedrijven nemen het dan ook graag uithanden. Desgewenst treden de bedrijven in jouw verzoek in om rechtstreeks contact te hebben met de verhuurder om alles te organiseren.

Een spoedontruiming moet in dit geval conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar gebeuren zodat de woning zo snel mogelijk klaar is voor de volgende bewoner. De woning moet meestal binnen zeven dagen schoon zijn. Het ontruimingsbedrijf helpt je graag en zal met liefde de ontruiming uit handen nemen en zullen hierbij zorgen voor een bezemschone oplevering.

Ontruiming ingepland, maar heb je ook kostbare spullen?

Zijn er persoonlijke spullen of krijgen de ontruimers te maken met kostbare inboedel? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Je kunt namelijk zelf aangeven wat er precies uit de woning verwijderd moet worden. Vindt je het prettiger om tijdens de ontruiming aanwezig te zijn? Dan kan dit ook altijd in overleg met de ontruimers.

Efficiënte werkwijze waardoor spoedontruiming altijd mogelijk is

Wanneer een bedrijfspand ontruimd moet worden vraagt dit om de nodige expertise. De ontruimers krijgen namelijk te maken met speciale, grote en soms erg zware inboedel. Ook is duurzame afvoer voor bedrijven steeds belangrijker en willen zij tegenwoordig precies weten waar al hun inboedel naartoe gaat.

Verder zullen ze ontruimers het pand niet alleen leeghalen, maar worden ook alle ruimtes schoongeveegd.

Wat zijn de gemiddelde kosten?

De gemiddelde kosten voor een spoedontruiming zijn zonder enige informatie erg moeilijk uit te rekenen. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat iedere (spoed)ontruiming nogal anders is. Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid inboedel, soort woning en de staat van de woning. Voor de juiste prijscalculatie kun je daarom het beste offertes aanvragen bij verschillende bedrijven.

Vraag gratis offertes aan bij ZSM Woningontruiming

Meteen een woningontruiming inplannen of wilt u alvast een datum reserveren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of meer informatie via: 070-2116102. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons ook een mail sturen via info@zsm-woningontruiming.nl. Met onze vakkundigheid is de woningontruiming spoedig afgerond.