Tevreden klanten geven ons een:

Studio ontruimen: voor ZSM niets te klein of te groot

Het ontruimen van een studio is een proces waarbij alle inboedel uit een ruimte verwijderd wordt. Denk bijvoorbeeld aan het leeghalen van een zorgkamer, eengezinswoning, of een bedrijfspand. Het doel? De ruimte bezemschoon en leeg achterlaten, klaar voor een nieuwe bestemming. Ook een bedrijfsontruiming is ons niet vreemd. Onze ontruimers kunnen u altijd ontzorgen. Zo is uw studio snelleeg en hoeft u het zelf niet leeg te ruimen. Fijn toch? 

Waarom uw studio ontruimen?

Er zijn diverse redenen om uw studio te laten ontruimen. Misschien gaat u verhuizen naar een nieuwe woning of moet een zorgkamer binnen een korte termijn discreet leeggeruimd worden. Wij zorgen ervoor dat het ontruimen van woningen soepel en respectvol verloopt. Welke spullen u wilt houden of weg wilt wilt gooien bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. ZSM Woningontruiming ontzorgd u graag. Neem daarom contact met ons op voor het ontruimen van de woning.

Respectvolle huisontruiming

Bij elke ontruiming, groot of klein, gaan wij respectvol en discreet te werk. Of het nu gaat om een woningontruiming na overlijden of het leegruimen van een woning bij verhuizing, we behandelen uw spullen met zorg en aandacht. Het komt vaak voor dat het bezemschoon opleveren van de woning ook aan ons wordt overgelaten. Zo kunt u voorkomen dat een woning niet klaar is voordat het opgeleverd wordt. 

Tijdelijke opslag na een ontruiming

Soms is tijdelijke opslag van inboedel nodig. Of het nu gaat om een grote woning of een kleine studio, wij bieden oplossingen voor tijdelijke berging. Dit geeft u de tijd om te beslissen wat er met de spullen moet gebeuren. Onze team van ontruimers zullen zorgen dat de woning leeg is en zullen uiteraard ook zorg dragen voor het afleveren van uw spullen bij onze goed beveiligde opslag. 

Afvoer en hergebruik spullen na het leegruimen van een woning

Niet alle inboedel hoeft verloren te gaan. Wij kijken naar mogelijkheden voor het doneren of laten opkopen van uw spullen. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van afval, maar kan ook kosten van een woningontruiming in mindering brengen. Echter heeft met welk soort ontruimingen we te maken hebben hier uiteraard ook invloed op. 

Vraag een gratis offerte aan bij ZSM Woningontruiming

Wilt u weten wat de kosten van een huisontruiming zijn? Voor een vrijblijvende offerte en maatwerk advies over uw specifieke situatie kunt u via het contactformulier op onze website een offerte aanvragen. Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring in huisontruiming, spoedontruiming en het discreet ontruimen van zorgkamers. Een studio ontruimen is een taak die zorg, aandacht en professionaliteit vereist. Bij ZSM Woningontruiming bent u verzekerd van een service die deze waarden hoog in het vaandel heeft staan. Het is uiteraard wel zo dat hoe vervuilder de woning, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het leeghalen van uw woning of studio? Vraag dan een gratis offerte aan. Dit is helemaal vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Door een offerte aan te vragen, krijgt u een beter idee van de kosten en de diensten die we u kunnen aanbieden.

Heeft u nog vragen of wilt u advies voordat u een offerte aanvraagt? Dan kunt u ons ook altijd bellen op 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.


Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid inboedel. Een eengezinswoning ligt qua prijs anders dan een studio. Vraag een gratis offerte aan voor een duidelijke schatting. De kosten van de woningontruiming zullen wij uiteraard van tevoren netjes met u bespreken. Het ontruimen van een woning kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. 

Wat gebeurt er met mijn inboedel?

We kijken naar opties voor hergebruik, doneren, of opkopen. Ons doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken en te voorkomen dat goede spullen worden afgevoerd als afval.

Hoe snel kunnen jullie een woning leeghalen?

Dit hangt af van de situatie. Bij spoedontruiming kunnen we vaak al binnen enkele dagen actie ondernemen. Voor een minder urgente situatie plannen we in overleg een geschikte datum.

Wat zijn de stappen woningontruiming?

Wij beginnen altijd met een persoonlijke afspraak om uw wensen en de situatie te bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Na akkoord zorgen wij ervoor dat de woning volgens de afspraken en eisen van de verhuurder ontruimd wordt.

Biedt ZSM Woningontruiming aanvullende diensten?

Ja, naast het ontruimen bieden we diensten zoals schoonmaak, kleine reparaties, en het afvoeren van afval. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand bezemschoon wordt opgeleverd.