Tevreden klanten geven ons een:

Woning ontruimen, geheel ontzorgd door ZSM

Wanneer u te maken krijgt met een woning ontruimen, kan dit een overweldigende en emotionele ervaring zijn. Alle meubels moeten verwijderd worden zodat de woning bezemschoon aan de verhuurder opgeleverd kan worden. Gelukkig staan wij bij ZSM Woningontruiming voor u klaar om u te ondersteunen bij dit proces. Onze diensten zijn erop gericht om de ontruiming van uw huis zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Ook is het voor ons als team belangrijk om tijdens de ontruiming discreet te werk te gaan.

Een woningontruiming en bezemschoon opleveren

Ontruimen is vaak een zware klus die veel tijd en energie kost. Ook kunnen er andere zaken bij een huis leeghalen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het huren van een verhuislift of extra veiligheidsmaatregelen bij het ontruimen van een zeer vervuilde woning. Bij ZSM Woningontruiming hebben wij de ervaring en het vakmanschap om deze taak van u over te nemen.

Wij ontruimen huizen en helpen u graag 

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte ontruiming van de woning, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Heeft u een huis te ontruimen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u direct kunnen helpen. In het geval van vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op telefoonnummer 070-2116102.

Het ontruimen van een woning voor senioren

Bij een senioren verhuizing is het vaak belangrijk om extra zorgvuldig te werk te gaan. Wij begrijpen dat er bij een seniorenverhuizing veel emoties kunnen komen kijken en dat de inboedel vaak grote emotionele waarde heeft. Onze professionele ontruimers zullen met uiterste discretie en zorg omgaan met alle inboedel en ervoor zorgen dat alles veilig en zorgvuldig wordt afgevoerd. Een huis leeg halen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

De oude woning met spoed leeghalen

Ook bij een spoed ontruiming staan wij voor u klaar. Wij begrijpen dat er in sommige gevallen haast geboden is bij een ontruiming, bijvoorbeeld bij een faillissement of wanneer een huurwoning snel leeggehaald moet worden. Onze spoedontruiming service is erop gericht om de woning zo snel mogelijk ontruimd te hebben, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zullen altijd in korte termijn het huis leeghalen. Ook kan de woning in dit geval vaak binnen 24 uur leeggehaald worden. 

Het ontruimen van de woning in ruil voor inboedel 2023

Wil u uw huis laten opruimen? Of heeft u een huis leeg te halen? Wij werken vaak ook in ruil voor inboedel. In dit geval kijken wij dan eerst naar de staat van uw inboedel en de waarde van de inboedel. Wanneer wij besluiten deze op te kopen zal de prijs die wij u hiervoor betalen worden afgetrokken van de kosten voor het leeghalen van de woning. In dit geval kost een huis leeghalen niet te al te veel. Uw spullen zullen wij verkopen of afleveren bij de kringloop of een goed doel. Welke spullen u verkoopt of besluit af te voeren beslist u uiteraard altijd zelf. Natuurlijk kan ons team u altijd helpen met het uitzoeken van de spullen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat wij alles snel en goed voor u regelen zodat binnen enkele dagen de woning leeg is en de woning weer netjes opgeleverd kan worden. 

Wij helpen u graag met uw woning ontruiming

Een huisontruiming na overlijden is vaak een emotioneel en stressvol proces. Wij begrijpen dat en zullen alles in het werk stellen om u te ondersteunen bij deze zware taak. Onze ontruimers zullen met respect en zorg omgaan met de inboedel en ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgevoerd. Ook voeren wij altijd herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de woning in originele staat opgeleverd kan worden. Hierbij kunt u denken aan het vullen van gaten in de muren of bijvoorbeeld het verwijderen van de vloeren. U kunt uw huis bij ons met een gerust hart laten ontruimen.

Opleveren van de woning na overlijden

Heeft u hulp bij huisontruiming na het overlijden van een dierbare nodig? Dan is het misschien fijn om te weten dat ook een huis ontruimen na overlijden voor onze vakkundige mannen geen enkel probleem is en zij zullen de woning dan ook op correcte wijze en schoon opleveren. Uiteraard kan dit hogere kosten met zich meebrengen, maar wat het gaat kosten om uw woning of bedrijfspand te ontruimen laten wij u uiteraard altijd van te voren weten.

Vraag een gratis offerte op maat bij ons aan

Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huis ontruimen kosten. Wij zullen u vooraf een duidelijk overzicht geven van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn actief in heel Nederland en staan dus altijd voor u klaar, waar u ook woont. Heeft u nog vragen over het ontruimen van een huis? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan op telefoonnummer 070-2116102.

Wij willen dat u een eerlijke prijs betaalt

Bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij kunnen u helpen met een eerlijke prijs voor het ontruimen van uw (grote) woning. Wat het ontruimen en/of het bezemschoon opleveren van woningen kost heeft uiteraard te maken met de grootte van de woning en de omvang van de inboedel. Wanneer de woning ontruimt moet worden kijken wij samen met u naar wat er precies nodig is en krijgt u gratis uw op maat gemaakte offerte toegestuurd. 

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het leeghalen van uw woning? Vraag dan een gratis offerte aan. Dit is helemaal vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Door een offerte aan te vragen, krijgt u een beter idee van de kosten en de diensten die we u kunnen aanbieden.

Heeft u nog vragen of wilt u advies voordat u een offerte aanvraagt? Dan kunt u ons ook altijd bellen op 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.