Satisfied customers give us a:

Wat is bezemschoon opleveren?

Een huurhuis opleveren na overlijden is een belangrijk en vaak emotioneel proces. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe zorgt u ervoor dat de oplevering soepel verloopt? In dit artikel nemen we u mee door de verschillende stappen en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

Wat is bezemschoon opleveren precies?

Wat houdt swept clean precies in? Bezemschoon opleveren houdt in dat de huurwoning leeg en schoon wordt achtergelaten. Vaak denkt men aan een bezem en denkt men dat het vegen van de woning voldoende is. Echter is dit niet helemaal waar. Bij het bezemschoon maken van uw woning wordt al het persoonlijke bezit verwijderd en wordt de woning veegschoon gemaakt. Het is hierbij belangrijk om te weten wat er in het huurcontract staat over de oplevering van de woning. Hierin kunnen specifieke eisen van de verhuurder staan waar uw woning aan moet voldoen.

Professionele opleveringsschoonmaak

Wanneer u een woning bezemschoon wilt opleveren, kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen of om een professionele ontruimingsbedrijf zoals ZSM House clearance in te schakelen. Een professionele opleveringsschoonmaak met ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat de woning grondig wordt gereinigd en dat alle vloeren, ramen en oppervlakken schoon zijn. Dit kan een fijne optie zijn wanneer u zelf niet in staat bent om de woning schoon te maken of wanneer u zeker wilt weten dat de woning aan alle eisen voldoet. Het is dan ook niet zomaar dat de meeste mensen in dit geval kiezen voor het uitbesteden van de ontruiming. Gelukkig is met ZSM Woningontruiming het bezemschoon opleveren van je huis nooit zo makkelijk geweest. 

Een huis bezemschoon opleveren laten door ontruimers

U kunt er altijd voor kiezen om ZSM Woningontruiming in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leeghalen van woningen en kunnen u helpen bij het bezemschoon opleveren van de huurwoning. Het voordeel van ZSM Woningontruiming is dat wij vaak snel en efficiënt kunnen werken en dat u zelf niet hoeft te zorgen voor het afvoeren van al het persoonlijke bezit. Uw woning bezemschoon opleveren is met ZSM Woningontruiming snel en eenvoudig geregeld.

Schoonmaakspullen

Heeft u geen schoonmaakspullen in huis? Dan is dit geen enkel probleem. Voor de bezemschone oplevering van uw woning zullen wij alles voor u uit handen nemen. Hierbij zullen wij niet alleen de juiste schoonmaakspullen hebben, maar zullen wij ook alle beschadigingen in de woning verhelpen. Heeft u een muur in een opvallende kleur geverfd? Dan zullen onze ontruimers deze weer in een neutrale kleur verven. Ook het verwijderen van vloerbedekking, lampen en raamvitrage wordt voor u uit handen genomen. Ook alle andere lose zaken worden verholpen zodat de eigenaar van woning de woning helemaal smetteloos terugkrijgt. Dit kan allemaal natuurlijk flink wat tijd in beslag nemen, maar wanneer de woning in originele staat wordt opgeleverd betekent dit dat wij alles zullen doen om de woning naar originele staat terug te brengen.

Wat wordt als fatsoenlijk beschouwd?

Voor huurwoningen gelden er vaak andere regels. De ene verhuurder besluit kleine herstellingen zelf uit te voeren en de ander wilt graag dat de woning wordt opgeleverd in originele staat. Hiervoor heeft u echter vaak wel meer dan alleen poetsdoekjes en spons nodig. Vaak moeten alle ruimtes dan aangepakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstelen van muren en vloeren.

Bespreek alles met de verhuurder

Hoe schoon en netjes er opgeleverd moet worden kan per verhuurder verschillen. Kijk goed het huurcontract want hierin staat meestal wat er moet gebeuren. Zo kan de verhuurder in het contract eisen dat de huurder alle losse zaken verwijderd heeft wanneer de woning moet worden opgeleverd. Zo kan hij dus eisen dat de woning leeg moet zijn voordat de verhuurder het kan overdragen aan de kopers of nieuwe huurders. 

Kosten voor het bezemschoon opleveren 2023

Wanneer u een professioneel schoonmaakbedrijf zoals ZSM Woningontruiming inschakelt, is het verstandig om eerst een gratis offerte aan te vragen. Op deze manier kunt u onze prijzen en diensten bekijken en weet u precies waar u aan toe bent. Let erop dat u een duidelijk beeld heeft van wat er precies gedaan moet worden en dat u dit ook bespreekt met onze specialisten. Heeft u een woning op te leveren? Neem dan snel contact op met ZSM Woningontruiming. Wij kunnen u helpen uw huis netjes en schoon op te leveren. 

Maatwerk bij een offerteaanvraag

Wat een woningontruiming kost is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de woning en de staat waarin het verkeert. Wanneer wij de offerte voor u opstellen kijken wij naar wat er voor het schoon opleveren van uw huur- of koophuis precies nodig is.  Zo kijken wij niet alleen naar het schoonmaken van de woning, maar moet er ook naar het opleveren van de woning gekeken worden zodat de nieuwe bewoners de woning in originele staat opgeleverd kunnen krijgen.

ZSM Woningontruiming kan u helpen

Wij weten wat bezemschoon precies inhoudt en hoe wij het huis netjes achter kunnen laten zodat u met een gerust hart naar uw nieuwe woning kunt vertrekken. En uiteraard berekenen wij altijd de scherpste prijzen. Vraag dus snel vrijblijvend een offerte aan zodat uw precies weet wat u voor uw eindschoonmaak kwijt zult zijn bij een professioneel evacuation company zoals ZSM Woningontruiming. 

Verkoop uw inboedel

Wanneer u niet meer in het oude huis woont wilt u vaak ook af van alle oude inboedel. Echter kan de woning pas opgeleverd worden wanneer deze leeg is. Bruikbaar inboedel kan gelukkig ook geld opleveren, dus misschien is het handig om te kijken naar verkoopopties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Marktplaats of Vinted. Ook kunnen wij als ontruimingsbedrijf inboedel opkopen. In dit geval zullen wij de kosten die wij aan u betalen aftrekken van de totale kosten van de ontruiming en krijgt u dus korting op uw offerte. 

Het bezemschoon opleveren van een woning met ZSM Woningontruiming

In dit artikel hebben we u meegenomen door de verschillende stappen die komen kijken bij het ‘bezemschoon’ opleveren van een huurhuis. Wij hopen dat we u hiermee hebben geholpen en dat u nu een duidelijk beeld heeft van wat er allemaal bij komt kijken. Dient u een woning bezemschoon op te leveren of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070-2116102. Wij helpen u graag uw oude woning of het nu een koopwoning of huurwoning betreft op te leveren. Door ZSM Woningontruiming in te schakelen kunnen alle zorgen uit handen genomen worden.

Request a free quote

Would you like to receive a quote for clearing your home? Then request a free quote. This is completely without obligation and you are not committed to anything. By requesting a quote you will get a better idea of the costs and services we can offer you.

Do you have any questions or would you like advice before requesting a quote? Then you can always call us on 070-2116102. You can also send us an email at: info@zsm-woningontruiming.nl. We will then respond to your enquiry as soon as possible.


Help Center

Wij krijgen veel vragen over een huis bezemschoon maken en daarom hebben wij een aantal van de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Wat gebeurt er met de persoonlijke bezittingen die achterblijven in de woning?

Dit is afhankelijk van wat er in het huurcontract staat en wat er is afgesproken met de verhuurder. In het geval van een overlijden kunnen de persoonlijke bezittingen worden overgedragen aan de nabestaanden, in andere gevallen moeten deze worden verwijderd uit de woning. Om het huis netjes over te dragen betekent dit dus dat alle inboedel meestal verwijderd moet worden. Echter is het verstandig om bij het bezemschoon opleveren van een huurwoning alles eerst goed met de verhuurder door te nemen. Doe dit wel ruim op tijd want de opnamestaat kan enige tijd in beslag nemen. 

Moet de woning altijd bezemschoon worden opgeleverd?

Dit is afhankelijk van wat er in het huurcontract staat. Het is belangrijk om dit na te gaan en om te voldoen aan de eisen van de verhuurder. Wat het bezemschoon opleveren precies betekent kunt u dus het beste met uw verhuurder bespreken. Als er nog andere afspraken tussen huurder en verhuurder zijn gemaakt dan is het belangrijk om dit samen goed te bespreken zodat u zeker weet dat de eigenaar van de woning akkoord zal gaan met de staat van de woning bij oplevering. 

Kan ik zelf de woning schoonmaken of moet ik een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen?

Dit is een persoonlijke keuze. U kunt ervoor kiezen om zelf de woning schoon te maken of om een professioneel bedrijf zoals ZSM Woningontruiming in te schakelen. Let er wel op dat de woning aan alle eisen van de verhuurder moet voldoen en bij ZSM Woningontruiming weten wij precies wat de definitie van bezemschoon opleveren is en zo weet u dan ook zeker dat het bezemschoon maken van uw woning voor ons geen enkel probleem is.