Satisfied customers give us a:

Woning bezemschoon opleveren met ZSM

Wanneer u uw woning bezemschoon moet opleveren, kan dit voor de nodige stress zorgen. Wat wordt er precies van u verwacht? En waar moet u allemaal aan denken? In dit artikel duiken we dieper in op het onderwerp ‘woning swept clean‘ en geven we u een aantal handige tips voor het bezemschoon maken uw woning.

Wat is bezemschoon opleveren?

Bezemschoon opleveren betekent dat de woning leeg en schoon moet worden achtergelaten bij de overdracht. Hierbij gaat het niet altijd om een grote schoonmaak, maar in sommige gevallen alleen om een basisschoonmaak waarbij de woning netjes wordt achtergelaten voor de nieuwe bewoners. Dient u het huis bezemschoon op te leveren? Dan komt er dus soms meer bij kijken dan alleen de woning schoon achterlaten.

Huis bezemschoon laten opleveren?

Heeft u geen zin of tijd om zelf de woning bezemschoon te maken? Dan kunt u dit uitbesteden. Bij ZSM House clearance zijn wij gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van woningen. Wij zorgen ervoor dat alles van top tot teen schoon is voor de nieuwe bewoners. Een bezemschone oplevering vraagt om heel veel meer dan alleen de woning schoon en netjes achterlaten. 

Voorbeelden uit de praktijk

Laten we eens kijken naar een praktijkvoorbeeld. Stel, u heeft uw oude woning verkocht en gaat verhuizen naar een nieuwe woning. Het huurcontract van uw oude woning loopt nog een week, maar u wilt natuurlijk zo snel mogelijk naar uw nieuwe huis. In dit geval kan het handig zijn om het bezemschoon opleveren uit te besteden, zodat u zich kunt focussen op de verhuizing zelf.

Wat neemt u mee en wat laat u achter?

Bij het bezemschoon opleveren van een woning, moet u alle persoonlijke spullen meenemen. Denk hierbij aan meubels, kleding en andere persoonlijke eigendommen. Wat u soms wel kunt achterlaten zijn de vloeren, gordijnen en lampen. Deze horen soms bij de woning en mogen in dit geval dus blijven hangen. Controleer wel altijd even het huurcontract en kijk naar afspraken die met de kopers/verhuurder gemaakt zijn om te zien wat er precies van u wordt verwacht. Bij huurwoningen moeten wij de oude woning vaak bezemschoon opleveren. In dit geval zullen wij de vloeren, gordijnen en lampen vaak moeten verwijderen zodat het schoon opleveren van de woning zonder enige problemen kan verlopen.

Wij weten wat bezemschoon opleveren precies is

Heeft u een woning en dient u deze bezemschoon op te leveren? Dan is dit voor de vakkundige heren van ZSM Woningontruiming geen enkel probleem. Wij weten precies wat de definitie van bezemschoon opleveren is en wij nemen dit dan ook graag voor u uit handen. Met ZSM Woningontruiming is het bezemschoon opleveren van uw huis eenvoudig geregeld.

Woningontruiming kosten 2023

Wat kost bezemschoon opleveren nu eigenlijk? Dit is een veelgestelde vraag en het antwoord hangt af van een aantal factoren. Gaat u zelf aan de slag of besteed u het uit? En hoe groot is de woning? Gemiddeld gezien liggen de kosten voor het bezemschoon opleveren van een woning tussen de €150 en €450. Echter is het bezemschoon opleveren van je huis en hoeveel dit kost dus vooral afhankelijk van verschillende factoren.

De exacte kosten van een woningontruiming

Ook moeten wij kijken naar hoe groot de woning is, de omvang van de inboedel en uiteraard kijken wij ook naar de staat van de woning. Zo kunnen wij bepalen hoeveel ontruimers er nodig zijn en stellen we gratis een offerte voor maat voor u op. Het bezemschoon opleveren van je woning is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Request a free quote 

Wilt u weten wat de oplevering van uw koophuis of huurhuis u precies gaat kosten? Dan kunt u bij ZSM Woningontruiming altijd een gratis offerte aanvragen. Opleveren huurwoning kan verschillen met oplevering koopwoning want voor een koophuis gelden er vaak andere regels. Ook kan het per verhuurder verschillen wanneer de woning klaar is voor oplevering. Hier moet dus wel goed naar gekeken worden. 

ZSM Woningontruiming kan u helpen met het opleveren van de woning

Een woning bezemschoon opleveren is een belangrijk onderdeel van de overdracht. Zorg ervoor dat u precies weet wat er van u wordt verwacht en maak duidelijke afspraken met de verhuurder of de kopers. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart verhuizen naar uw nieuwe woning. Als professioneel ontruimingsbedrijf weten we bij ZSM Woningontruiming precies wat er nodig is voor het schoonmaken van de woning en kunnen wij deze ook netjes in originele staat voor u opleveren. Op deze manier hoeft u zich dus ook geen zorgen meer te maken om het huis netjes over te dragen en zullen wij alles voor u regelen.

Request a free quote

Would you like to receive a quote for clearing your home? Then request a free quote. This is completely without obligation and you are not committed to anything. By requesting a quote you will get a better idea of the costs and services we can offer you.

Do you have any questions or would you like advice before requesting a quote? Then you can always call us on 070-2116102. You can also send us an email at: info@zsm-woningontruiming.nl. We will then respond to your enquiry as soon as possible.


Help Center

Wij krijgen veel vragen met betrekking tot een huis bezemschoon opleveren en een huis netjes en schoon achterlaten en daarom hebben wij in dit artikel een aantal van de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Wat gebeurt er als ik de woning niet bezemschoon oplever?

Als u de woning niet bezemschoon oplevert, kan dit gevolgen hebben. De verhuurder of de kopers kunnen dan een bedrag in mindering brengen op de waarborgsom of de overeengekomen verkoopprijs. In sommige gevallen kan er zelfs een boete worden opgelegd. Ook voor het afvoeren van de spullen zullen zij de nodige kosten in rekening brengen. Echter heeft dit natuurlijk ook te maken met of het een huur- of koopwoning betreft.

Moet ik ook de vloeren schoonmaken?

Ja, de vloeren moeten ook schoongemaakt worden. Het gaat hierbij om het verwijderen van stof en vuil. Het is niet nodig om de vloeren te boenen of te schrobben. Dient u uw huis schoon en dus kaal op te leveren?