Satisfied customers give us a:

Ontruimingsbedrijf nodig? Laten ontruimen door professionals

Start quotation

ZSM Woningontruiming: professioneel ontruimingsbedrijf

Staat u op het punt een woning of bedrijfspand te ontruimen? Of bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf om in te schakelen na een overlijden, een scheiding, een verhuizing – het is altijd een uitdaging. Maar geen zorgen, wij van ZSM Woningontruiming staan voor u klaar! Op deze pagina vertel ik u alles wat u moet weten over het inschakelen van een ontruimingsbedrijf in 2024. Van de diensten die we aanbieden tot de voordelen, kosten en handige bespaartips – na het lezen van dit artikel bent u helemaal voorbereid.

Waarvoor kunt u een ontruimingsbedrijf inschakelen?

Een ontruimingsbedrijf zoals ZSM House clearance komt in tal van situaties van pas. Denk bijvoorbeeld aan:

Een woningontruiming na een overlijden, scheiding of verhuizing
A company eviction bij een faillissement of verhuizing
Het opruimen en afvoeren van overtollige inboedel en afval
Clean sweep aan de verhuurder
Weed plantation clearance
Zorgkamer ontruimen
Schoonmaak en opknapwerkzaamheden na de ontruiming
Specialistische diensten, zoals het ontruimen van vervuilde panden of het verwijderen van gevaarlijke stoffen

Kortom, voor elke ontruiming bieden wij een oplossing op maat.

More than 1,700+ evictions have already been carried out

Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, afspraken worden stipt nagekomen en de ontruimde woning is perfect schoon opgeleverd. Wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.

– Marianne Versteeg

Calculate your evacuation costs here:
Start quotation

Wat gebeurt er met de inboedel bij een ontruiming?

Een van de taken van een ontruimingsbedrijf is het sorteren en afvoeren van de inboedel. Hierbij wordt gekeken welke spullen nog bruikbaar zijn en welke als afval worden beschouwd. Bruikbare meubels en spullen kunnen worden verkocht, gedoneerd aan een goed doel of, in overleg, worden opgekocht door het ontruimingsbedrijf zelf. Niet-verkoopbare spullen en afval worden op een verantwoorde manier afgevoerd en de woning of het pand wordt bezemschoon opgeleverd.

Waarom zou u een professioneel ontruimingsbedrijf inschakelen?

Misschien denkt u: “Kan ik mijn huisontruiming niet gewoon zelf doen?” Natuurlijk kunt u dat, maar er zijn veel voordelen verbonden aan het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf zoals ZSM Woningontruiming:

 1. Bespaar tijd en moeite: Het leeghalen van een woning of bedrijfspand is een tijdrovende klus. Wij nemen deze taak graag van u over, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.
 2. Professionele aanpak: Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste kennis en apparatuur om elke ontruiming efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.
 3. Zorgvuldige afvoer: Wij zorgen voor een zorgvuldige scheiding en afvoer van bruikbare spullen en afval. Ook is het vaak mogelijk om spullen door ons te laten opkopen.
 4. Ontlast nabestaanden: Een huis ontruimen na een overlijden is vaak een emotioneel en zwaar proces. Door ons in te schakelen, ontlasten we de nabestaanden tijdens deze moeilijke periode.
 5. Verzekerde en veilige ontruiming: Als professioneel ontruimingsbedrijf zijn wij verzekerd en zorgen we voor een grondige en veilige ontruiming volgens de geldende regelgeving.

Zoals u ziet, zijn er veel goede redenen om voor een professionele aanpak te kiezen.

ZSM House Clearance operates in and around:
Eviction in another region?
Start quotation

Wat doet een ontruimingsbedrijf precies? De werkwijze bij een ontruiming

Een ontruimingsbedrijf is gespecialiseerd in het leeghalen en opruimen van woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Dit kan gaan om een woningontruiming na een overlijden, een scheiding of een verhuizing, maar ook om een bedrijfsontruiming bij een faillissement of verhuizing. De ervaren ontruimers van een professioneel ontruimingsbedrijf nemen je al het werk uit handen, van het sorteren en inpakken van de inboedel tot het schoonmaken en bezemschoon opleveren van het pand.

Stap 1: Inventarisatie en offerte

Eerst bespreken we uitgebreid uw situatie en wensen. Vervolgens inventariseren we ter plaatse de omvang en inhoud van de ontruiming. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerde offerte met prijsberekening voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Stap 2: Voorbereiding en planning

Daarna stemmen we de planning en logistiek met alle betrokkenen af. We regelen de toegang, sleutels en eventuele vergunningen en bereiden de benodigde materialen en apparatuur voor. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Stap 3: Uitvoering van de ontruiming

Tijdens het woning ontruimen zelf gaan we zorgvuldig te werk. We scheiden waardevolle spullen, donaties en afval en pakken alles efficiënt in. Ook voeren we de inboedel af volgens de gemaakte afspraken. Na de ontruiming maken we het pand grondig schoon en voeren we kleine reparaties uit. Zo leveren we het pand in perfecte staat op.

Stap 4: Afronding en oplevering

Ten slotte controleren we samen met u het ontruimde pand. Als alles naar wens is, handelen we de administratie en betaling volgens de offerte af. Ook bieden we nazorg en evalueren we het project, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Check out our reviews:

See all reviews >

Known from:

Wat kost een ontruimingsbedrijf? Kosten en prijsopbouw in 2024

De hamvraag: wat zijn de kosten voor het inschakelen van een ontruimingsbedrijf in 2024? De precieze prijs hangt af van de omvang en complexiteit van de ontruiming. Maar om u een idee te geven, hieronder vindt u een overzicht met gemiddelde prijzen:

Type ontruimingGemiddelde kosten
Woning met 1-2 kamers€500 – €1.500
Woning met 3-5 kamers€1.500 – €3.500
Woning met meer dan 5 kamers€3.500 – €8.000
Bedrijfspand (100-500 m²)€2.000 – €6.000

Let wel, dit zijn slechts gemiddelde prijzen ter indicatie. De exacte kosten kunnen per ontruimingsbedrijf en situatie verschillen. Factoren die de prijs beïnvloeden zijn onder andere:

 • De grootte van de woning of het bedrijfspand
 • De hoeveelheid en het type inboedel
 • De staat van de woning (denk aan vervuiling of beschadiging)
 • De locatie en bereikbaarheid
 • De gewenste opleverdatum

Wilt u de scherpste prijs? Vraag dan een gratis offerte aan bij ZSM Woningontruiming. Zo komt u er gauw achter wat de kosten van een ontruimingsbedrijf zijn.

Direct contact Request a quote

Ontruimingsbedrijf gezocht? Hoe vindt u een goedkoop en betrouwbare ontruimer in uw regio?

U wilt natuurlijk een ontruimingsbedrijf dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs. Maar hoe vindt u zo’n bedrijf? Ik geef u graag enkele tips:

 1. Zoek online naar ontruimingsbedrijven in uw regio, zoals ZSM Woningontruiming
 2. Vergelijk de diensten, prijzen en beoordelingen van verschillende bedrijven
 3. Let op de ervaring, specialisatie en certificeringen van de ontruimingsbedrijven
 4. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan bij meerdere bedrijven
 5. Kies het ontruimingsbedrijf dat het beste aansluit bij uw wensen en budget

Neem bijvoorbeeld ZSM Woningontruiming. Wij zijn al jaren actief in de regio en hebben al honderden woningen en bedrijfspanden succesvol ontruimd. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, snelle service en scherpe prijzen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis offerte aan!

Veelgestelde vragen over ontruimingsbedrijven

Hoelang duurt een woningontruiming of bedrijfsontruiming gemiddeld?

Hoe lang een ontruiming duurt, hangt af van de grootte en complexiteit. Meestal neemt een woningontruiming 1 tot 3 dagen in beslag. Voor een bedrijfsontruiming moet u rekening houden met 2 tot 7 dagen. Maar dit is slechts een indicatie – de precieze duur bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Kan een ontruimingsbedrijf ook helpen bij het verkopen of doneren van spullen?

Jazeker! Bij ZSM Woningontruiming bieden we ook diensten aan voor het verkopen of doneren van bruikbare spullen. We werken samen met een uitgebreid netwerk van opkopers, veilinghuizen en goede doelen. Zo zorgen we ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen.

Kan een ontruimingsbedrijf ook helpen bij het schoonmaken na de ontruiming?

Ja, de meeste ontruimingsbedrijven bieden ook schoonmaakdiensten aan na afloop van de ontruiming. Ze zorgen ervoor dat de woning of het bedrijfspand volledig schoon en opgeruimd wordt opgeleverd, zodat deze klaar is voor de volgende bewoners of gebruikers. Van het stofzuigen en dweilen van vloeren tot het schoonmaken van keuken en badkamer – het ontruimingsbedrijf regelt het voor je.

Wat gebeurt er met vertrouwelijke documenten tijdens een ontruiming?

Als professioneel ontruimingsbedrijf gaan wij uiterst zorgvuldig om met vertrouwelijke documenten. We verzamelen deze apart en vernietigen ze veilig volgens de geldende privacywetgeving. Uw privacy staat bij ons voorop.

Zijn er speciale vergunningen nodig voor bepaalde soorten ontruimingen?

Soms wel, bijvoorbeeld bij het ontruimen van een vervuild pand of het verwijderen van gevaarlijke stoffen. Maar u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Als ervaren ontruimingsbedrijf weten wij precies welke regels er gelden en zorgen we voor de naleving hiervan. Zo kunt u met een gerust hart de ontruiming aan ons overlaten.

Hoe bereid je je voor op een ontruiming door een ontruimingsbedrijf?

 • Zorg voor een duidelijke en open communicatie met het ontruimingsbedrijf over je wensen en verwachtingen
 • Ruim persoonlijke en waardevolle bezittingen zelf op voor aanvang van de klus
 • Regel toegang tot de woning of het pand en zorg voor voldoende parkeergelegenheid
 • Informeer eventuele buren of omwonenden over de geplande uitvoerdatum
 • Wees op de dag van de huisontruiming beschikbaar voor vragen of overleg met de ontruimers
Direct contact Request a quote

De voordelen bij het inschakelen van professionele ontruimers

 • Bespaar tijd en moeite
 • Professionele aanpak met ervaren medewerkers
 • Zorgvuldige scheiding en afvoer van spullen
 • Ontlast nabestaanden tijdens een emotionele periode
 • Verzekerde en veilige ontruiming volgens de regels
 • Mogelijkheid tot verkoop of donatie van bruikbare spullen
 • Grondige schoonmaak en oplevering in originele staat

Ontruimingsbedrijf nodig? Gratis offerte van ZSM Woningontruiming

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is vaak een emotioneel en zwaar proces. Maar het hoeft niet nog zwaarder te zijn dan nodig. Door een professioneel ontruimingsbedrijf zoals ZSM Woningontruiming in te schakelen, bespaart u zichzelf veel tijd, moeite en stress. Wij zorgen voor een zorgvuldige, efficiënte en veilige ontruiming, zodat u zich kunt richten op de dingen die er echt toe doen.

Benieuwd naar de exacte kosten voor uw woningontruiming? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan bij ZSM Woningontruiming. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand snel en zorgeloos wordt ontruimd. Want bij ons staat uw gemoedsrust voorop. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil!

Check out our reviews:

See all reviews >

Known from: