Satisfied customers give us a:

Marmoleum vloer verwijderen

Marmoleum vloer deskundig laten verwijderen

Marmoleum is een veelgebruikte vloerbedekking vanwege zijn duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en onderhoudsgemak. Maar als het tijd is om de vloer te vervangen, kan het verwijderen van marmoleum een ​​lastige klus zijn. Marmoleum ligt dan ook altijd gelijmd aan de ondervloer. ZSM House Clearance ontzorgt u graag met het verwijderen van de marmoleum vloer. Wij beschikken over het juiste materieel en deskundigheid om elke vloer weer mooi kaal op te leveren.

Why choose ZSM

 • VCA certified
 • Free no-obligation quote
 • Available at short notice for emergencies
 • 5-star rating and 100% recommended by our clients
 • Your home or room always delivered spotlessly clean

Contact

Uw marmoleum vloer laten verwijderen door een professional? If so, please feel free to contact us. You can do so by contacting us contact form fill in or call 070-2116102. You can also give us a Send mail via: info@zsm-woningontruiming.nl. We will then contact you as soon as possible.

Service desk

Do you have any questions or need help completing? Then feel free to contact us! We will be happy to help.

Call 070-2116102 or email:
info@zsm-woningontruiming.nl

[brb_collection id="775″]


Wat is Marmoleum?

Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking die is gemaakt van natuurlijke materialen. Het werd de eerste ontwikkeling in de jaren 1860 in Schotland door de Engelse ondernemer Frederick Walton. In die tijd was het bekend onder de naam “linoleum” en werd het gemaakt van een mengsel van lijnzaadolie, hars, kurk, kalksteen en pigmenten. Vandaag de dag wordt marmoleum nog steeds geproduceerd volgens een vergelijkbaar proces, maar met moderne technologieën en nieuwe, verbeterde materialen. Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Voordelen van marmoleum:

 1. Duurzaamheid: Marmoleum is een zeer duurzame vloerbedekking die lang meegaat. Het is bestand tegen krassen en vlekken en kan zelfs in drukke ruimtes worden gebruikt.
 2. Milieuvriendelijk: Marmoleum is een milieuvriendelijk alternatief voor veel andere soorten vloeren omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen en recyclebaar is.
 3. Eenvoudig te onderhouden: Marmoleum is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het kan worden geveegd of gestofzuigd en kan worden gereinigd met een vochtige dweil en milde reinigingsmiddelen.

Nadelen van marmoleum:

 1. Gevoelig voor vocht: Marmoleum is gevoelig voor vocht en kan opzwellen en vervormen als het water wordt opgenomen. Het is niet geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers of kelders.
 2. Gevoelig voor krassen: Hoewel marmoleum over het algemeen duurzaam is, kunnen er snel krassen en deuken ontstaan als er zware voorwerpen of meubels op worden verschoven .
 3. Kan verkleuren: Marmoleum kan verkleuren als het voor lange periodes wordt blootgesteld aan zonlicht of van chemicaliën zoals bleekmiddel of ammoniak. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn met het schoonmaken van de vloer.

Marmoleum verwijderen door ZSM

ZSM Woningontruiming heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het verwijderen van alle soorten vloeren. Zie hier een voor en na foto van het verwijderen van een marmoleum vloer door ZSM Woningontruiming:

Kosten Marmoleum verwijderen

Het verwijderen van een gelijmde marmoleum vloer kost gemiddeld between €10 and €15 per square meter. Deze kosten zijn exclusief het afvoeren van het afval. Het afvoeren van marmoleum kost €26,- per 100 kilogram.

WorkPrice:
Gelijmd marmoleum verwijderen€10 to €15 per m2
Waste costs€26 per 100 kilograms
No rights can be derived from the above prices.

Frequently asked questions:

Hoe snel verwijderen jullie een marmoleum vloer?

Marmoleum verwijderen wij binnen één dag! Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar uitgaande van een woning tot 200 vierkante meter verwijderen wij dit binnen één dag.

Hoe snel kunnen jullie beginnen met het verwijderen van de marmoleum vloer?

It is not without reason that ZSM Housing Clearance stands for As Soon as Possible. In most cases we can get started within a few days. If you really have an emergency, we are often able to come the same day and remove the PVC floor.

Do you also remove the adhesive residue?

Of course! In most cases, our machine that removes the floor already takes most of the adhesive residue with it. If some adhesive residue remains, we can often scrape it away by hand. In extreme cases we use a sanding machine to ensure that the floor is bare and free of glue again.

Marmoleum laten verwijderen door ZSM Woningontruiming

Wilt u er zeker van zijn dat uw marmoleum vloer deskundig wordt verwijderd zonder onnodige beschadigingen? ZSM House Clearance has the right expertise and materials to return any floor to bare rock. For more information, please call or email by clicking one of the buttons below.

Check out our other completed work and blog posts: