Satisfied customers give us a:

Woningontruiming in ’t Westland

Plan your worry-free evacuation now
Start quotation

Free quote – without obligation

Free quote - without obligation

Customized clearances

No hidden costs

Stress-free evacuation

Woning ontruimen in ’t Westland

Wanneer de tijd rijp is voor een house clearance in het prachtige Westland in Zuid Holland, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid staan we klaar om u te helpen bij het naadloos laten verlopen van deze vaak emotionele en veeleisende taak.

Of het nu gaat om het leegruimen van een woning voor verkoop, het ontruimen van een verzorgingshuis, of het swept clean van een huurwoning aan de verhuurder, wij bieden een complete dienstverlening die aan al uw behoeften voldoet. U kunt de ontruiming van uw woning dan ook met een gerust hart aan ZSM Woningontruiming overlaten. 

Request a quote

House clearance

ZSM House Clearance takes care of all work to deliver a house empty and swept clean to your full satisfaction.

Floor removal

ZSM House Clearance specialises in the removal and disposal of all types of flooring. Also for stair covering removal.

Demolitions

ZSM Housing Clearance demolishes with policy. We are VCA Certified! A safe and sustainable working method is our first priority!

Service desk

Feel free to contact us.
We are happy to help!

Mon to Fri: 9:00-18:00
Sat & Sun: Closed

Waarom kiezen voor woningontruiming Westland?

Woont u in de regio Westland in bijvoorbeeld ‘s-gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk De Lier of Naaldwijk? Of woont u in Zuid-Holland in bijvoorbeeld Den Haag, Delft of Rotterdam? En wilt u een ontruiming uit laten voeren? Dan bent u bij ZSM Woningontruiming aan het juiste adres. Het ontruimen van woningen is namelijk onze specialiteit. 

Vrijblijvende bezichtiging en offerte

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging. Op basis hiervan kunnen we een transparante offerte op maat voor u opstellen. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid. Ook kunt u bij ons online heel eenvoudig een gratis offerte aanvragen. In dit geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Efficiënte werkwijze

Met oog voor detail en discretie gaan wij te werk. Onze vakkundige teams zorgen ervoor dat de woning volgens uw wensen en eisen wordt ontruimd en opgeruimd. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Inboedel en vloerbedekking verwijderen

Naast het leeghalen van de woning, bieden wij extra diensten aan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking. Wij zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, klaar voor de volgende stap. 

Ervaring in verschillende woningtypes

Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning, of een seniorenwoning, onze ruime ervaring stelt ons in staat om elke soort woning efficiënt en respectvol te ontruimen. Wij zijn dé ontruimer in Zuid-Holland die binnen no time uw woning leeg heeft gehaald van alle meubels. Hierbij gaan wij uiteraard altijd discreet te werk. Dat hoort gewoonweg bij onze service.

Van aanvraag tot oplevering

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, nemen wij de leiding en zorgen wij voor een gestroomlijnd proces. Hier is hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking en offerte

Na uw aanvraag plannen we een vrijblijvende bezichtiging in. Hier bespreken we uw wensen en eisen, en stellen we een gedetailleerde offerte op die alle aspecten van de ontruiming en verhuizing dekt.

Stap 2: Uitvoering van de werkzaamheden

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we de werkzaamheden in. Ons team komt op de afgesproken datum en begint met het vakkundig leeghalen van de woning. We werken snel en efficiënt, uiteraard met respect voor uw eigendommen.

Stap 3: Oplevering bezemschoon

Na de ontruiming zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Eventuele extra diensten, zoals vloerbedekking verwijderen, worden ook uitgevoerd. Dit alles om ervoor te zorgen dat de woning in de best mogelijke staat wordt achtergelaten.

ZSM Woningontruiming staat voor u klaar

ZSM Woningontruiming staat voor u klaar om de last van het ontruimen en verhuizen van uw woning uit handen te nemen. Met onze jarenlange ervaring, efficiënte aanpak en respectvolle benadering kunt u erop vertrouwen dat uw woning in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij een soepele overgang naar de volgende fase.

Ready for a hassle-free clearance with ZSM House Clearance?
Start quotation

Free quote - No strings attached

House clearance procedure

ZSM Home Clearance is the best rated evacuation company from the Netherlands and takes care of all work to deliver a home empty and broom clean to the landlord or for sale to complete satisfaction. Thanks to our total package of services and years of experience, we can completely relieve you of this.

 • Total package of services
 • Free no-obligation quotation on site
 • Fixed price quote, so no unforeseen costs afterwards
 • 5-star rating

Request a non-binding offer

 1. Requesting a quote:
  You can request a free no-obligation quote via our quote form on the website or contact us directly by phone. We will then visit your premises at your convenience for an accurate quotation.
 2. Quote:
  During the preliminary visit, you can tell us all the work to be done and your wishes. On this basis, we will draw up a no-obligation fixed price quotation. So no unforeseen costs later!
 3. Delivery:
  After agreement, we will schedule a date together in which the work will take place and the house or space will be handed over swept clean.
Help Center

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de woning en de gewenste diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zeker, wij bieden vrijblijvende offertes voor woningontruimingen in Westland en de bredere regio.

De duur varieert, maar we streven ernaar om de ontruiming zo snel mogelijk en efficiënt uit te voeren, meestal binnen enkele dagen.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn. We kunnen de werkzaamheden uitvoeren terwijl u elders bent. Wilt u toch liever aanwezig zijn? Dan kan dit uiteraard ook gewoon.

Afhankelijk van de staat van de spullen, kunnen we deze verwerken, opslaan of doneren, allemaal volgens uw wensen.

Check out our reviews:

See all reviews >

Known from: