Klant beoordelingen

Beoordeel ons
en laat je ervaring achter
Heel netjes opgeleverd!


Hebben in twee dagen alles uit ons appartement gehaald, van plavuizen tot deuren, badkamer enz...

K Muller | Alkmaar | 30-12-2021
Zeer professioneel!


In mijn gedateerde flat moest al de verlijmde vloerbedekking plus alle witte tegels verwijderd worden. Dit is in twee dagen gedaan en super netjes achter gelaten. Ook het contact met Ilona van het kantoor was uitermate prettig en professioneel. Een dikke tien voor dit bedrijf!

Nicole Hofman | Oegstgeest | 16-12-2021
Super tevreden!


Contact met het bedrijf was heel fijn. Voelde direct al goed. Goede uitleg, Duidelijke afspraken. De mannen waren precies op tijd. Vloerbedekking prima, snel en netjes verwijderd. Vriendelijke, hardwerkende toppers!

Nini | Purmerend | 26-11-2021
Very professional company!


I want to thank the company, and especially the specialists who came to us and did the job. I have only wonderful feedback. They were very nice, answered all my questions, agreed on all changes, I felt that I am in professional "hands". I wish you all the best and will recommend your company.

Elizaveta | Haarlem | 22-11-2021
Vlot, netjes en betrouwbaar


Bij het leegruimen van het appartement van mijn schoonvader zochten we een bedrijf die de verlijmde vloerbedekking en zeil konden verwijderen. ZSM kwam snel met een goede offerte en kon op korte termijn aan de slag. Het werk is netjes en snel gedaan. We zijn super tevreden.

Simone Berkhout | Wormer | 19-11-2021
Zeer goede begeleiding en oplevering!


Prettige samenwerking en prima bereikbaarheid. Alles wordt je uit handen genomen van begin tot eind. Meelevende mensen die je met alles tot steun zijn.

Conny | Leidschendam | 15-11-2021
Zeer goed geregeld!


Kort geleden een heel appartement en schuur laten leegruimen door ZSM. Alles prima geregeld. zij hebben zelf de sleutel bij de woningbouw afgeleverd, foto's gemaakt van de meterstanden. Eigenlijk heb je nergens meer omkijken naar. Ook het contact is heel prettig, er wordt altijd snel gereageerd op mail en altijd naar oplossingen gezocht mocht er iets onverwachts zijn.

Neil Huscroft | Den Haag | 27-10-2021
Prima contact en uitstekend werk!


Eerste contact uiterst vriendelijk en klantgericht. Direct goede afspraken kunnen maken voor uitvoering werk, verwijderen vloerbedekking trap. Medewerkers op tijd aangekomen en prima werk geleverd, schilder klaar en keurig schoon achtergelaten.

Henk kestens | Nieuwegein | 18-10-2021
Zeer professioneel, vriendelijk en accuraat.


Je krijgt net een offerte en een eindspecificatie van de werkzaamheden. ZSM is vriendelijk aan de telefoon en ze doen wat ze beloven. We hadden zeer vast verlijmd tapijt op de trap en de trap is nu volkomen glad. Alles is netjes afgevoerd. Keurig nette jongens! Heel blij met dit bedrijf en we zullen ze zeker nog eens inhuren wanneer nodig!

Judith Woithe | Heemstede | 14-10-2021
Zeer vriendelijk en professioneel!


Gisteren door ZSM een stenenstrip, plavuizen en een kurkvloer laten verwijderen. Lang geleden dit al ingepland met Ilona van ZSM ze reageert snel en is zeer vriendelijk. Dag van te voren kregen we een mailtje van haar met daarin de informatie voor de dag erop dat ze kwamen. De heren die al het werk bij ons in huis deden waren zeer vriendelijk en professioneel. Waar nodig legde ze me uit wat ze gingen doen en hoe dat werkte. Alles is zeer netjes gedaan zonder beschadigingen. Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven. Maar ditmaal dus wel en mocht je dus een bedrijf zoeken voor werkzaamheden die hun uitvoeren. zeg ik zeker doen! Zsm dank voor jullie net geleverde werk. Groetjes, Florian & Nanouck

Florian Van Den Berg | Oud-Beijerland | 02-09-2021
Servicedesk

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wij bellen u terug
Laat uw telefoonnummer
achter
Openingstijden
Ma t/m Vr: 09:00-21:00
Za t/m Zo: 12:00-16:00

Partners van ZSM woningontruiming

https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/image.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/purple-hippo.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/legerdesheils.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/vca.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/logo-woonholland-e1564494695827.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/borgdoff-makelaars-e1564494873357.png
ZSM Woningontruiming is het bedrijf op het gebied van woningontruiming, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering en meer. Met onze handen uit de mouwen mentaliteit en klantgerichte service helpen wij onze klanten met het klaren van zware en lichte ontruimingen.