Klant beoordelingen

Beoordeel ons
en laat je ervaring achter
Zeer vriendelijk en professioneel!


Gisteren door ZSM een stenenstrip, plavuizen en een kurkvloer laten verwijderen. Lang geleden dit al ingepland met Ilona van ZSM ze reageert snel en is zeer vriendelijk. Dag van te voren kregen we een mailtje van haar met daarin de informatie voor de dag erop dat ze kwamen. De heren die al het werk bij ons in huis deden waren zeer vriendelijk en professioneel. Waar nodig legde ze me uit wat ze gingen doen en hoe dat werkte. Alles is zeer netjes gedaan zonder beschadigingen. Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven. Maar ditmaal dus wel en mocht je dus een bedrijf zoeken voor werkzaamheden die hun uitvoeren. zeg ik zeker doen! Zsm dank voor jullie net geleverde werk. Groetjes, Florian & Nanouck

Florian Van Den Berg | Oud-Beijerland | 02-09-2021
Zeer goed en netjes!


Bij ons is de trap ontdaan van 3 lagen verschillende lijm (en heel veel nietjes) die er in de afgelopen 40 jaar door vloerbedekking opgesmeerd waren. Een lastige klus die door de vriendelijke mannen zeer kundig en netjes is gedaan. Morgens stipt op tijd en voordat ze gingen werd alles opgeruimd en schoongeveegd. Klasse! Wij zijn zeer blij met het resultaat. Dank jullie wel! Wij zeggen het voort.

Wim en Joke Verheij | Abbenes | 05-08-2021
Snel en goed werk


Het eerste contact met het bedrijf was al heel prettig. Duidelijke uitleg en goede afspraken. Het werk zelf is snel en goed gedaan. Hele leuke jongens die hard werken!

Jolanda | Zoetermeer | 29-07-2021
Prima


De 2 heren kwamen in de ochtend keurig op tijd in hoofddorp. Ze werkten keurig en lieten alles netjes achter.

B Verheul Grijseels | Hoofddorp | 29-07-2021
Geweldig!


Ging heel vlug en professioneel en waren heel vriendelijk Ontruiming is ook goed gedaan Mijn grote complimenten voor de jongens

J.W. Jongeleen | Leiderdorp | 19-07-2021
Snelle reactie


Snelle reactie, leveren goed werk!

Mirjam | Den Haag | 11-07-2021
Prima service!


De mannen waren stipt op tijd, erg begripvol en waren snel klaar. Ze hebben alles netjes achtergelaten. Erg professioneel. Zeker een aanrader!

Jonathan vd Groep | Purmerend | 25-06-2021
Fantastisch!


Ik wil jullie bedanken voor de zeer professionele ontruiming van de woning van mijn vader. Hij is er heel content mee en ik vind het een fantastisch hoe snel en vakkundig alles gegaan is.

sandra | Hoogvliet | 23-06-2021
Vriendelijk en top service!


Na het overlijden van onze ouders in een maand tijd, hadden wij de kracht niet om hun huis ontruimen. Illona en haar team hebben ons hierbij geholpen. Binnen 3 dagen was het huis ontruimd en schoon opgeleverd. Ze hebben top werk geleverd en alle zorg uit onze handen genomen. Mijn eerdere ervaring met dit bedrijf was ook positief, zij hadden in het verleden mijn verhuizing gedaan. Ik raad zsmwoningontruiming zeker aan. 🙂

Neda | Capelle aan den IJssel | 02-06-2021
Een hele positieve ervaring!


Het contact met mevrouw van den Braak was heel prettig. Wij hebben afspraken gemaakt, die volledig zijn nagekomen. De medewerkers die geweest zijn om de woning te ontruimen, waren deskundig, heel vriendelijk en heel correct. De woning is heel netjes afgeleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Ellen Roeleveld | Rijswijk | 26-05-2021
Servicedesk

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wij bellen u terug
Laat uw telefoonnummer
achter
Openingstijden
Ma t/m Vr: 09:00-21:00
Za t/m Zo: 12:00-16:00

Partners van ZSM woningontruiming

https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/image.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/purple-hippo.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/legerdesheils.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/vca.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/logo-woonholland-e1564494695827.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/borgdoff-makelaars-e1564494873357.png
ZSM Woningontruiming is het bedrijf op het gebied van woningontruiming, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering en meer. Met onze handen uit de mouwen mentaliteit en klantgerichte service helpen wij onze klanten met het klaren van zware en lichte ontruimingen.