Klant beoordelingen

Beoordeel ons
en laat je ervaring achter
Planning, Kwaliteit en service uitstekend!


Twee keer gebruik gemaakt van de diensten. Beide keer hebben ze mijn verwachtingen overtroffen. Planning wordt netjes nageleefd, oplevering wordt samen nagelopen en ruimte wordt netjes achtergelaten. Complimenten voor de dienstverlening en service.

Krishna | Den Haag | 15-10-2020
Geweldig bedrijf waar ze de menselijke maat hanteren.


Supergoed werk geleverd. De trap van kurk ontdaan, wat een helse klus was, en daarna gezorgd dat deze spiegelglad, verfklaar werd opgeleverd. Ik ben er écht heel blij mee.

Anita | Den Haag | 08-10-2020
Van A t/m Z een geweldige service!


Vanaf het moment van het maken van een afspraak tot en met de uitvoering, ben ik zeer en zeer tevreden. Voorafgaand de afspraak werd heel goed geluisterd naar mijn wensen en zelfs op een later moment toen ik belde voor het toevoegen van een extra klus, was dat geen probleem. Over de uitvoering kan ik zeggen dat de heren erg zorgvuldig te werk zijn gegaan. Het verwijderen van de tegels was snel gedaan, maar daarna gingen ze meteen meedenken. Ze wilden het cement ook zoveel mogelijk verwijderen ( wat hen zoveel meer tijd heeft gekost), zodat er maar een klein laagje geëgaliseerd hoeft te worden en ik mijn vloerverwarming optimaal kan blijven gebruiken, zonder daarvoor extra te hoeven stoken. Na afloop hebben de heren alle hoekjes keurig geveegd en was alles piekfijn opgeleverd. Zo fijn dat er wordt meegedacht. Dat noem ik nou een geweldige dienstverlening. Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan, want niets is hen teveel gevraagd!

Riddhima | Hendrik-Ido-Ambacht | 08-10-2020
Zeer tevreden!


Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van ZSM. Het hele proces verliep soepeltjes. Bij het offertegesprek worden aantekeningen gemaakt, foto's genomen en helder uitgelegd hoe jullie te werk gaan. Jullie zijn goed bereikbaar, denken mee en hielden me goed op de hoogte. Een erg fijne ervaring!

Michel Louis | Hilversum | 10-09-2020
Super netjes beleefd eerlijk!


Een hele goede ervaring. Zo beleefd.netjes .zorvuldig. vriendelijk .behulpzaam .betrouwbaar. niets was teveel voor ze .goed aanbevolen .

Tineke Pronk | Den Haag | 24-09-2020
Super beleefd, snel en netjes gewerkt!


De jongens zijn super beleefd. Ze werken snel en heel netjes. Zijn heel hulpvaardig.

Francis Pronk | Den Haag | 24-09-2020
Dank voor de zorgvuldige uitvoering!


De mensen van ZSM hebben de ontruiming van mijn voormalige ouderlijke woning op een uitstekende manier verzorgd. De werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig en snel uitgevoerd, meubels en andere spullen zijn met respect behandeld en zoveel mogelijk bestemd voor hergebruik. De flat en de bergingen werden leeg en schoon opgeleverd voor verkoop. Een en ander gebeurde in goed overleg en in een prima sfeer. Alle afspraken werden goed nagekomen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Hans Reith | Den Haag | 31-08-2020
Professionals!


Bij de ontruiming van het huis van mijn moeder hebben we geweldige ondersteuning gehad van ZSM. We werden steeds goed op de hoogte gehouden op een sympathieke manier, waardoor deze onaangename taak minder zwaar was. Geweldig werk door ZSM met professionals!

Wil Bloemheuvel | Rotterdam | 28-08-2020
Ontzorgt!


Ik wil mijn waardering uitspreken voor uw empathie, uw snelle en hartelijke communicatie en uiteraard voor de vakkundige en discrete aanpak in de woning. Het was voor ons een grote zorg en ik kan oprecht zeggen dat u ‘ontzorgen’ voor mijn ouders een gezicht heeft gegeven. Heel hartelijk dank hiervoor!

Martine Bloemheuvel | Rotterdam | 13-08-2020
Super!


Bij de verbouwing van onze nieuwe woning besloten we op het laatste moment toch maar niet zelf de boeren tegels en steenstrips te verwijderen. Zaterdagavond heb ik een offerte bij ZSM aangevraagd, zondagochtend kreeg ik die en dinsdag kwamen ze de werkzaamheden uitvoeren! Ook die hebben ze super uitgevoerd! Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben en ZSM zeker aanraad!

Joyce de Wit | Ermelo | 05-08-2020
Servicedesk

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wij bellen u terug
Laat uw telefoonnummer
achter
Openingstijden
Ma t/m Vr: 09:00-21:00
Za t/m Zo: 10:00-18:00

Partners van ZSM woningontruiming

https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/image.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/purple-hippo.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/legerdesheils.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/vca.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/logo-woonholland-e1564494695827.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/borgdoff-makelaars-e1564494873357.png
ZSM Woningontruiming is het bedrijf op het gebied van woningontruiming, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering en meer. Met onze handen uit de mouwen mentaliteit en klantgerichte service helpen wij onze klanten met het klaren van zware en lichte ontruimingen.