Klant beoordelingen

Beoordeel ons
en laat je ervaring achter
Snelle reactie


Snelle reactie, leveren goed werk!

Mirjam | Den Haag | 11-07-2021
Prima service!


De mannen waren stipt op tijd, erg begripvol en waren snel klaar. Ze hebben alles netjes achtergelaten. Erg professioneel. Zeker een aanrader!

Jonathan vd Groep | Purmerend | 25-06-2021
Fantastisch!


Ik wil jullie bedanken voor de zeer professionele ontruiming van de woning van mijn vader. Hij is er heel content mee en ik vind het een fantastisch hoe snel en vakkundig alles gegaan is.

sandra | Hoogvliet | 23-06-2021
Vriendelijk en top service!


Na het overlijden van onze ouders in een maand tijd, hadden wij de kracht niet om hun huis ontruimen. Illona en haar team hebben ons hierbij geholpen. Binnen 3 dagen was het huis ontruimd en schoon opgeleverd. Ze hebben top werk geleverd en alle zorg uit onze handen genomen. Mijn eerdere ervaring met dit bedrijf was ook positief, zij hadden in het verleden mijn verhuizing gedaan. Ik raad zsmwoningontruiming zeker aan. 🙂

Neda | Capelle aan den IJssel | 02-06-2021
Een hele positieve ervaring!


Het contact met mevrouw van den Braak was heel prettig. Wij hebben afspraken gemaakt, die volledig zijn nagekomen. De medewerkers die geweest zijn om de woning te ontruimen, waren deskundig, heel vriendelijk en heel correct. De woning is heel netjes afgeleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Ellen Roeleveld | Rijswijk | 26-05-2021
Absoluut aanrader!


Prima persoonlijk contact met mevrouw Ilona vd Braak. Empathisch, meedenkend en ontzorgend. Beloftes worden volledig waar gemaakt. Alles gaat snel en secuur. Zeer tevreden over de geleverde diensten! Absoluut aanrader!

Maarten Schrijvershof | Den Haag | 25-05-2021
Goed en betrouwbaar!


Komen na wat ze zeggen! netjes gewerkt ben zeer tevreden!

Helene | Rotterdam | 19-05-2021
Super!


Mevrouw van den Braak was zeer snel met reageren. Hierdoor hadden wij binnen een dag een afspraak ingepland. Onze trap is keurig gestript en lijm vrij. De heren wrens zeer vriendelijk en lieten aan het einde van de dag de boel ook keurig achter.

Bianca van Boksel | Zaandam | 14-05-2021
Deskundig, harde werkers en volgens afspraak!


ZSM doet wat ze afspreken! Zo spoedig mogelijk was de volgende dag en het werk wordt ook op die dag afgemaakt. Afspraak is afspraak, Top !

Wilma Geurs | Papendrecht | 05-05-2021
Fantastisch!


De vraag was er dat een werkplaats ontruimt moest worden. ZSM woningontruiming reageerde snel. Toen ze kwamen voor de opname van de werkzaamheden reageerde ze prettig op de cliënten. De voorkeur was dat de werkzaamheden op woensdag uitgevoerde werken en dit kon al direct de volgende woensdag, super snel! ZSM heeft keurig werk afgeleverd. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Linda van Veen | Zevenhuizen | 18-03-2021
Servicedesk

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wij bellen u terug
Laat uw telefoonnummer
achter
Openingstijden
Ma t/m Vr: 09:00-21:00
Za t/m Zo: 12:00-16:00

Partners van ZSM woningontruiming

https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/image.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/purple-hippo.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/legerdesheils.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/vca.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/logo-woonholland-e1564494695827.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/borgdoff-makelaars-e1564494873357.png
ZSM Woningontruiming is het bedrijf op het gebied van woningontruiming, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering en meer. Met onze handen uit de mouwen mentaliteit en klantgerichte service helpen wij onze klanten met het klaren van zware en lichte ontruimingen.