Klant beoordelingen

Beoordeel ons
en laat je ervaring achter
Fantastisch!


Het aanvragen van een offerte ging zeer snel en prettig. Met een paar mailtjes was alles geregeld. Het contact verliep zeer prettig en snel. De uitvoering ging ook fantastisch. Twee leuke mannen, die keihard gewerkt hebben en alles weer netjes hebben opgeruimd. We zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen en dat deze twee jonge mannen ons het werk uit handen hebben genomen. Een dikke pluim voor ZSM.

Letty | Hellevoetsluis | 13-11-2020
Geweldig!


Informatie vooraf correct en snel. Stipt op tijd begonnen. De 2 mannen hebben hard gewerkt. Vriendelijk en eveneens correct. Trapbekleding verwijderd, ook van overloop en plateau. Ik ben zeer te spreken over deze firma. Klasse!

Joke | Hendrik Ido Ambacht | 31-10-2020
Prima service binnen een uur gebeurt!


Het was heel fijn! Ik kan dit iedereen aan bevelen. We zullen zeker nog tweede keer gebruik maken van jullie. Heel erg bedankt voor alles!

Koosje de Graaf van rijn | Boskoop | 27-10-2020
Snel, vriendelijk, persoonlijk en netjes!


De afspraak is snel ingepland, ik ben heel vriendelijk te woord gestaan door Ilona en de twee jongemannen hebben prima werk geleverd. En de boel weer netjes achter gelaten. Wij zijn heel tevreden en kunnen ZSM echt aanbevelen.

Tamara | Houten | 20-10-2020
Planning, Kwaliteit en service uitstekend!


Twee keer gebruik gemaakt van de diensten. Beide keer hebben ze mijn verwachtingen overtroffen. Planning wordt netjes nageleefd, oplevering wordt samen nagelopen en ruimte wordt netjes achtergelaten. Complimenten voor de dienstverlening en service.

Krishna | Den Haag | 15-10-2020
Geweldig bedrijf waar ze de menselijke maat hanteren.


Supergoed werk geleverd. De trap van kurk ontdaan, wat een helse klus was, en daarna gezorgd dat deze spiegelglad, verfklaar werd opgeleverd. Ik ben er écht heel blij mee.

Anita | Den Haag | 08-10-2020
Van A t/m Z een geweldige service!


Vanaf het moment van het maken van een afspraak tot en met de uitvoering, ben ik zeer en zeer tevreden. Voorafgaand de afspraak werd heel goed geluisterd naar mijn wensen en zelfs op een later moment toen ik belde voor het toevoegen van een extra klus, was dat geen probleem. Over de uitvoering kan ik zeggen dat de heren erg zorgvuldig te werk zijn gegaan. Het verwijderen van de tegels was snel gedaan, maar daarna gingen ze meteen meedenken. Ze wilden het cement ook zoveel mogelijk verwijderen ( wat hen zoveel meer tijd heeft gekost), zodat er maar een klein laagje geëgaliseerd hoeft te worden en ik mijn vloerverwarming optimaal kan blijven gebruiken, zonder daarvoor extra te hoeven stoken. Na afloop hebben de heren alle hoekjes keurig geveegd en was alles piekfijn opgeleverd. Zo fijn dat er wordt meegedacht. Dat noem ik nou een geweldige dienstverlening. Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan, want niets is hen teveel gevraagd!

Riddhima | Hendrik-Ido-Ambacht | 08-10-2020
Zeer tevreden!


Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van ZSM. Het hele proces verliep soepeltjes. Bij het offertegesprek worden aantekeningen gemaakt, foto's genomen en helder uitgelegd hoe jullie te werk gaan. Jullie zijn goed bereikbaar, denken mee en hielden me goed op de hoogte. Een erg fijne ervaring!

Michel Louis | Hilversum | 10-09-2020
Super netjes beleefd eerlijk!


Een hele goede ervaring. Zo beleefd.netjes .zorvuldig. vriendelijk .behulpzaam .betrouwbaar. niets was teveel voor ze .goed aanbevolen .

Tineke Pronk | Den Haag | 24-09-2020
Super beleefd, snel en netjes gewerkt!


De jongens zijn super beleefd. Ze werken snel en heel netjes. Zijn heel hulpvaardig.

Francis Pronk | Den Haag | 24-09-2020
Servicedesk

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Wij bellen u terug
Laat uw telefoonnummer
achter
Openingstijden
Ma t/m Vr: 09:00-21:00
Za t/m Zo: 10:00-18:00

Partners van ZSM woningontruiming

https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/image.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/purple-hippo.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/legerdesheils.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/vca.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/logo-woonholland-e1564494695827.png
https://zsmwoningontruiming.nl/wp-content/uploads/2019/07/borgdoff-makelaars-e1564494873357.png
ZSM Woningontruiming is het bedrijf op het gebied van woningontruiming, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering en meer. Met onze handen uit de mouwen mentaliteit en klantgerichte service helpen wij onze klanten met het klaren van zware en lichte ontruimingen.