Marmoleum vloer verwijderen

Marmoleum vloer deskundig laten verwijderen

Marmoleum is een veelgebruikte vloerbedekking vanwege zijn duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en onderhoudsgemak. Maar als het tijd is om de vloer te vervangen, kan het verwijderen van marmoleum een ​​lastige klus zijn. Marmoleum ligt dan ook altijd gelijmd aan de ondervloer. ZSM Woningontruiming ontzorgt u graag met het verwijderen van de marmoleum vloer. Wij beschikken over het juiste materieel en deskundigheid om elke vloer weer mooi kaal op te leveren.

Waarom kiezen voor ZSM

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Op korte termijn beschikbaar voor spoedgevallen
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers
 • Uw woning of ruimte altijd bezemschoon opgeleverd

Contact

Uw marmoleum vloer laten verwijderen door een professional? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Lisette S.
11:12 02 Jun 23
ZSM denkt met je mee, zijn vriendelijk in de omgang en leveren ook nog eens... zeer goed resultaat, kortom: mocht je een organisatie zoeken die je helpt met de ontruiming van je vloerbedekking (in mijn geval) dan raad ik je hen ten zeerste aan.Lees meer
Fee K.
17:50 31 May 23
ZSM heeft bij ons een plavuizen vloer eruit gehaald en daarnaast geholpen met... de openhaard ombouw. Netjes en snel! De communicatie ging ook heel vlot en prettig. Prijs/kwaliteit ook goed. Een aanrader!Lees meer
Renate van der V.
19:35 17 May 23
Werkelijk alles van A tot Z klopt bij ZSM woningontruiming, ongeacht of je met... kantoor of de buitendienst te maken hebt. Communicatie is het moeilijkste wat er is...maar ZSM woningontruiming heeft dit tot kunst verheven en je weet als klant precies waar je aan toe bent. Heel.fijn.Lees meer
js_loader

Wat is Marmoleum?

Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking die is gemaakt van natuurlijke materialen. Het werd de eerste ontwikkeling in de jaren 1860 in Schotland door de Engelse ondernemer Frederick Walton. In die tijd was het bekend onder de naam “linoleum” en werd het gemaakt van een mengsel van lijnzaadolie, hars, kurk, kalksteen en pigmenten. Vandaag de dag wordt marmoleum nog steeds geproduceerd volgens een vergelijkbaar proces, maar met moderne technologieën en nieuwe, verbeterde materialen. Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Voordelen van marmoleum:

 1. Duurzaamheid: Marmoleum is een zeer duurzame vloerbedekking die lang meegaat. Het is bestand tegen krassen en vlekken en kan zelfs in drukke ruimtes worden gebruikt.
 2. Milieuvriendelijk: Marmoleum is een milieuvriendelijk alternatief voor veel andere soorten vloeren omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen en recyclebaar is.
 3. Eenvoudig te onderhouden: Marmoleum is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het kan worden geveegd of gestofzuigd en kan worden gereinigd met een vochtige dweil en milde reinigingsmiddelen.

Nadelen van marmoleum:

 1. Gevoelig voor vocht: Marmoleum is gevoelig voor vocht en kan opzwellen en vervormen als het water wordt opgenomen. Het is niet geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers of kelders.
 2. Gevoelig voor krassen: Hoewel marmoleum over het algemeen duurzaam is, kunnen er snel krassen en deuken ontstaan als er zware voorwerpen of meubels op worden verschoven .
 3. Kan verkleuren: Marmoleum kan verkleuren als het voor lange periodes wordt blootgesteld aan zonlicht of van chemicaliën zoals bleekmiddel of ammoniak. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn met het schoonmaken van de vloer.

Marmoleum verwijderen door ZSM

ZSM Woningontruiming heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het verwijderen van alle soorten vloeren. Zie hier een voor en na foto van het verwijderen van een marmoleum vloer door ZSM Woningontruiming:

Kosten Marmoleum verwijderen

Het verwijderen van een gelijmde marmoleum vloer kost gemiddeld tussen de €10,- en €15,- per vierkante meter. Deze kosten zijn exclusief het afvoeren van het afval. Het afvoeren van marmoleum kost €26,- per 100 kilogram.

WerkzaamhedenPrijs:
Gelijmd marmoleum verwijderen€10 tot €15 per m2
Afvalkosten€26 per 100 kilogram
Aan de hierboven genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Veel gestelde vragen:

Hoe snel verwijderen jullie een marmoleum vloer?

Marmoleum verwijderen wij binnen één dag! Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar uitgaande van een woning tot 200 vierkante meter verwijderen wij dit binnen één dag.

Hoe snel kunnen jullie beginnen met het verwijderen van de marmoleum vloer?

ZSM Woningontruiming staat niet voor niks voor Zo Spoedig Mogelijk. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen enkele dagen aan de slag. Mocht u echt een spoedgeval hebben zijn wij vaak nog instaat om dezelfde dag langs te komen en de pvc vloer te verwijderen

Verwijderen jullie ook de lijmresten?

Jazeker! In de meeste gevallen neemt onze machine die de vloer verwijderd al de meeste lijmresten met zich mee. Mochten er wat lijmresten achterblijven kunnen wij die vaak nog met hand wegschrapen. In extreme gevallen maken wij gebruik van een schuurmachine om de vloer weer kaal en lijmvrij op te kunnen leveren.

Marmoleum laten verwijderen door ZSM Woningontruiming

Wilt u er zeker van zijn dat uw marmoleum vloer deskundig wordt verwijderd zonder onnodige beschadigingen? ZSM Woningontruiming beschikt over de juiste deskundigheid en materialen om elke vloer weer kaal op te leveren. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Bekijk onze andere afgeronde werkzaamheden en blogposts: