Tevreden klanten geven ons een:

Over ZSM Woningontruiming

Over ons

ZSM Woningontruiming is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de best beoordeelde, en meest complete ontruimingsbedrijf van Nederland. Ons totaalpakket aan diensten zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers compleet kunnen ontzorgen. Wij bieden een betrouwbare, transparante en professionele werkwijze.

Door onze transparante werkmethode onderscheiden wij ons van louche bedrijven die misbruik maken van mensen in een kwetsbare perioden. Juist in deze tijd die vaak door overlijden van een dierbare is ontstaan behoefte is aan betrouwbaarheid. Naast het regelen van een uitvaart, het rouwproces en veel administratie kunnen de mensen een ontruiming er niet nog eens bij hebben en is het fijn als zij het juiste bedrijf kunnen vinden die dit geheel van hen over kan nemen.

“Zeer betrouwbaar en net bedrijf ! Alle afspraken worden keurig nagekomen. Leuke mensen, met het hart op de goede plek, werken discreet en zorgvuldig. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, in een branche waar de kwaliteit wisselend kan zijn. Zeker voor herhaling vatbaar. Betrouwbaarheid en discretie zijn voor mij zeer belangrijk en ZSM heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

5 sterren beoordeling.

Marc Bock | Leiden | 27-01-2021

Milieubewust

Wij werken nauw samen met diverse goede doelen en instanties om zoveel mogelijk inboedel een tweede leven te kunnen geven. Kleding en stof wordt gedoneerd aan het Leger de Heils. Inboedel wordt gedoneerd aan diverse non-profit organisaties en instanties. Wij helpen hiermee niet alleen onze samenleving maar dragen zo ook ons steentje bij voor een beter milieu. Alle spullen en inboedel die niet donatiewaardig zijn worden vervolgens gesorteerd op materiaal en indien mogelijk gerecycled. Door dit goed georganiseerd en systematisch uit te voeren zorgen wij ervoor dat zo min mogelijk eindigt bij de afvalverwerking.

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Heb het gehele traject, vanaf het eerste telefonisch contact tot heden, als bijzonder prettig en zeer persoonlijk ervaren! Je hoort soms hele verontrustende verhalen over woningontruimers, maar jullie hebben het prima voor elkaar. Het hebben van 1 vast contactpersoon tijdens het traject is echt een pluspunt!”

5 sterren beoordeling.

Martine Beije | Den Haag | 25-10-2019

Bekend van: