Tevreden klanten geven ons een:

Senioren verhuizen met ZSM

Plan nu uw zorgeloze verhuizing
Start offerte

Gratis offerte – helemaal vrijblijvend

Gratis offerte – vrijblijvend

Verhuizingen op maat

Geen verborgen kosten

Stressvrij verhuizen

Seniorenverhuizing

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor senioren. Het is meer dan alleen het verplaatsen van bezittingen; het is een overgang naar een nieuwe levensfase.

Op deze pagina bespreken we alles wat u moet weten over seniorenverhuizingen en leggen wij u uit wat onze ontruimers tijdens senioren verhuizingen voor u kunnen betekenen.

Het verhuizen van senioren gaat ietwat anders in zijn werk dan ‘gewone’ verhuizingen en daarom helpen wij u als ontruimer / verhuizer graag met veilig verhuizen.

Offerte aanvragen

Woningontruiming

ZSM Woningontruiming verzorgd alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren.

Vloerverwijdering

ZSM Woningontruiming is gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloeren. Ook voor het verwijderen van trapbekleding.

Sloopwerken

ZSM Woningontruiming sloopt met beleid. Wij zijn VCA Gecertificeerd! Een veilige en duurzame werkwijze staat bij ons op de eerste plaats!

Servicedesk

Neem gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord!

Ma t/m Vr: 9:00-18:00
Za & Zo: Gesloten

Klaar voor een zorgeloze verhuizing met ZSM Woningontruiming?
Start offerte

Gratis offerte – Nergens aan vast

Selectie van de inboedel: het begin van een nieuwe start

Als een senior gaat verhuizen, begint het met de selectie van de inboedel. Welke meubels en persoonlijke spullen gaan mee naar de nieuwe woning? Deze keuze kan emotioneel zijn, maar biedt ook een kans voor een frisse start. Dit soort zaken en veel meer vragen om extra hulp bij verhuizing senioren. Daarom houden onze vakkundige heren zich niet alleen bezig met het ontruimen van de woning en verhuizen van uw spullen, maar wordt er ook echt naar de oudere gekeken en wordt hierbij aandacht geschonken aan hun wensen. ZSM Woningontruiming is dé specialist in het ontruimen en verhuizen van woningen van ouderen. 

Woningontruiming na overlijden: respectvol en zorgvuldig

Na het overlijden van een senior komt de taak van woningontruiming. Dit is een emotioneel en praktisch proces waarbij respect voor de overledene en de nabestaanden centraal staat. Verder brengt het verhuizen naar een verzorgingshuis natuurlijk op emotioneel vlak heel veel teweeg. De oudere wilt misschien nog helemaal niet in een verzorgingstehuis geplaatst worden. Met onze senioren verhuisservice zorgen wij ervoor dat wij extra aandacht aan de oudere schenken en houden wij ons niet alleen bezig met de oplevering van de oude woning. Onze verhuizers weten precies wat zij moeten doen. 

Professionele verhuizing van uw bezittingen: zorgeloos en veilig

ZSM woningontruiming is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en wij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel en veilig verloopt. Van het inpakken van verhuisdozen tot het transporteren van kostbare items, alles wordt met extra aandacht behandeld. Met ons verhuisteam heeft u altijd een zorgeloze verhuizing en kunt u direct genieten van uw nieuwe woning. Met onze hulp komt alles goed! 

Senioren verhuizen en opslag. ruimte voor herinneringen

Vaak kan niet alles mee naar de nieuwe plek. Daarom is opslag van overige inboedel een belangrijk aspect van seniorenverhuizingen. Zo blijven waardevolle herinneringen bewaard en toch veilig opgeslagen. Ook kunt u na een complete verhuizing en zelfs op de dag van de verhuizing nog afscheid nemen van uw dierbare spullen. 

U gaat verhuizen, maar waar voelt u zich thuis?

De keuze tussen de stad of het platteland is cruciaal. Elke locatie heeft zijn charmes en uitdagingen. Denk hierbij aan de bereikbaarheid van voorzieningen en de nabijheid van familie of vrienden. Echter kiezen ouderen ook steeds vaker voor een aanleunwoning. Zo krijgen zij in de nieuwe, maar kleinere woning toch de hulp die zij nodig hebben, maar zijn zij toch ook nog wel zelfstandig in hun ‘ eigen woning. 

U gaat verhuizen naar een seniorenwoning. Vraag een gratis offerte aan!

De kosten van een seniorenverhuizing variëren. Vrijblijvend een offerte aanvragen helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs. Kortingen en pakketten kunnen de verhuizing betaalbaar maken. Wij beschikken over een spoedteam en dit betekent dat contact met ons opnemen geen enkel probleem is. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen.

ZSM Woningontruiming en onze diensten

ZSM Woningontruiming is een bedrijf die rekening houdt met de unieke behoeften van senioren. Met de juiste hulp en planning kan de verhuizing een positieve ervaring zijn, waardoor senioren kunnen genieten van hun nieuwe woning en een nieuwe fase in hun leven. Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 070-2116102 of via ons online offerte aanvraag formulier. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Seniorenverhuizingen zijn verhuizingen waarbij extra aandacht en zorg nodig is voor senioren. Dit omvat het plannen, inpakken, vervoeren, en uitpakken van bezittingen, vaak naar een kleinere of gelijkvloerse woning.

ZSM Woningontruiming kan u de service aanbieden die u nodig heeft. Wij begrijpen de unieke behoeften en kunnen de verhuizing efficiënt en met respect voor de senior uitvoeren.

ZSM Woningontruiming kan u alleen helpen met het ontruimen of verhuizen van uw spullen. Echter zijn er ook speciale bedrijven die u kunnen helpen met de inrichting van uw woning. Zij kunnen meubels op de juiste plek zetten en zelfs helpen met het ophangen van gordijnen.

Deze kunnen worden opgeslagen, gedoneerd aan een kringloopwinkel, of indien nodig, netjes afgevoerd worden.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: