Tevreden klanten geven ons een:

Steenstrips verwijderen

Steenstrips verwijderen door een professional?

Laat u ontzorgen met het verwijderen van de steenstrips of wandpanelen in uw woning. Steenstrips, soms ook wel baksteen strips genoemd, worden vaak gelijmd met cementlijm of gekit op een betonnen muur. In dit geval zijn de strips goed te verwijderen en kunnen ook de lijmresten zo goed als helemaal verwijderd worden. Mocht dit niet het geval zijn en zijn de steenstrips op een ander soort muur bevestigd kan dit voor meer werk zorgen. Het is belangrijk om een goeie werkwijze te gebruiken bij deze diverse soorten muren om beschadigingen aan de muur te beperken tot het minimale. De kans is dan ook groot dat de muur opnieuw gestukt moet worden na het verwijderen van de steenstrips. Het is notabene toch echt sloopwerk. ZSM Woningontruiming beschikt over het juiste materieel en expertise om elke muur weer vrij van steenstrips op te leveren.

Waarom kiezen voor ZSM

  • VCA gecertificeerd
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Op korte termijn beschikbaar voor spoedgevallen
  • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers
  • Uw woning of ruimte altijd bezemschoon opgeleverd

Contact

Wilt u de steenstrips of wandpanelen laten verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig contact met u opnemen.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

[brb_collection id=”775″]


Kosten verwijderen steenstrips

De kosten voor het verwijderen van steenstrips ligt aan verschillende factoren. Als eerst is het belangrijk om te weten hoeveel M2 aan steenstrips verwijderd dient te worden. Zo weten wij met hoeveel werknemers wij aan de slag moeten om de steenstrips in één dag te kunnen verwijderen en hoeveel afval er vrij zal komen tijdens de werkzaamheden. Ten tweede is het fijn als wij van te voren weten op wat voor soort muur de steenstrips bevestigt zijn. Mocht u dit niet weten, geen paniek. In de meeste gevallen verwijderen wij de steenstrips binnen één dag van elke soort muur. Wij vinden het alleen fijn om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op eventuele werkzaamheden die nodig zijn nadat de steenstrips verwijderd zijn voor het beste eindresultaat. Wilt u graag weten wat het gaat kosten om de steenstrips bij u thuis te verwijderen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

ZSM heeft bij ons een hele wand met stenen strips verwijderd. De mannen werkten erg netjes en hebben alles perfect afgeleverd. Ook de communicatie met ZSM verliep erg prettig. Zeker een aanrader!

5 sterren beoordeling op google.

Mariëlle B.

Welke soorten steenstrips zijn er?

Steenstrips zijn er in verschillende soorten en maten. De dikte van de meest voorkomende steenstrips ligt tussen de 20 en 50 mm. Deze worden gelijmd of gekit aan de muur en vervolgens gevoegd om schoon metselwerk na te bootsen. De verschillende soorten steenstrips zijn:

-Steenstrips gezaagd van bakstenen
-Keramische Steenstrips
-Minerale Steenstrips
-Kunststof Steenstrips
-Gebakken tegels
-Zelfklevende steenstrips zijn

Voordelen van steenstrips?

1. Steenstrips nemen aanzienlijk minder ruimte in dan de traditionele bakstenen zoals wij die kennen.
2. Steenstrips zijn niet te onderscheiden van traditionele bakstenen.
3. Steenstrips zijn snel te plaatsen.
4. Een breed assortiment aan maten, kleuren en materialen.
5. Goed in combinatie met isolatiepanelen.
6. Je kan steenstrips verven

Bekijk onze afgeronde sloopwerkzaamheden en blogposts: