Steenstrips verwijderen

Steenstrips verwijderen door een professional?

Laat u ontzorgen met het verwijderen van de steenstrips of wandpanelen in uw woning. Steenstrips, soms ook wel baksteen strips genoemd, worden vaak gelijmd met cementlijm of gekit op een betonnen muur. In dit geval zijn de strips goed te verwijderen en kunnen ook de lijmresten zo goed als helemaal verwijderd worden. Mocht dit niet het geval zijn en zijn de steenstrips op een ander soort muur bevestigd kan dit voor meer werk zorgen. Het is belangrijk om een goeie werkwijze te gebruiken bij deze diverse soorten muren om beschadigingen aan de muur te beperken tot het minimale. De kans is dan ook groot dat de muur opnieuw gestukt moet worden na het verwijderen van de steenstrips. Het is notabene toch echt sloopwerk. ZSM Woningontruiming beschikt over het juiste materieel en expertise om elke muur weer vrij van steenstrips op te leveren.

Waarom kiezen voor ZSM

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Op korte termijn beschikbaar voor spoedgevallen
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers
 • Uw woning of ruimte altijd bezemschoon opgeleverd

Contact

Wilt u de steenstrips of wandpanelen laten verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig contact met u opnemen.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Lisette S.
11:12 02 Jun 23
ZSM denkt met je mee, zijn vriendelijk in de omgang en leveren ook nog eens... zeer goed resultaat, kortom: mocht je een organisatie zoeken die je helpt met de ontruiming van je vloerbedekking (in mijn geval) dan raad ik je hen ten zeerste aan.Lees meer
Fee K.
17:50 31 May 23
ZSM heeft bij ons een plavuizen vloer eruit gehaald en daarnaast geholpen met... de openhaard ombouw. Netjes en snel! De communicatie ging ook heel vlot en prettig. Prijs/kwaliteit ook goed. Een aanrader!Lees meer
Renate van der V.
19:35 17 May 23
Werkelijk alles van A tot Z klopt bij ZSM woningontruiming, ongeacht of je met... kantoor of de buitendienst te maken hebt. Communicatie is het moeilijkste wat er is...maar ZSM woningontruiming heeft dit tot kunst verheven en je weet als klant precies waar je aan toe bent. Heel.fijn.Lees meer
js_loader

Kosten verwijderen steenstrips

De kosten voor het verwijderen van steenstrips ligt aan verschillende factoren. Als eerst is het belangrijk om te weten hoeveel M2 aan steenstrips verwijderd dient te worden. Zo weten wij met hoeveel werknemers wij aan de slag moeten om de steenstrips in één dag te kunnen verwijderen en hoeveel afval er vrij zal komen tijdens de werkzaamheden. Ten tweede is het fijn als wij van te voren weten op wat voor soort muur de steenstrips bevestigt zijn. Mocht u dit niet weten, geen paniek. In de meeste gevallen verwijderen wij de steenstrips binnen één dag van elke soort muur. Wij vinden het alleen fijn om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op eventuele werkzaamheden die nodig zijn nadat de steenstrips verwijderd zijn voor het beste eindresultaat. Wilt u graag weten wat het gaat kosten om de steenstrips bij u thuis te verwijderen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

ZSM heeft bij ons een hele wand met stenen strips verwijderd. De mannen werkten erg netjes en hebben alles perfect afgeleverd. Ook de communicatie met ZSM verliep erg prettig. Zeker een aanrader!

5 sterren beoordeling op google.

Mariëlle B.

Welke soorten steenstrips zijn er?

Steenstrips zijn er in verschillende soorten en maten. De dikte van de meest voorkomende steenstrips ligt tussen de 20 en 50 mm. Deze worden gelijmd of gekit aan de muur en vervolgens gevoegd om schoon metselwerk na te bootsen. De verschillende soorten steenstrips zijn:

-Steenstrips gezaagd van bakstenen
-Keramische Steenstrips
-Minerale Steenstrips
-Kunststof Steenstrips
-Gebakken tegels
-Zelfklevende steenstrips zijn

Voordelen van steenstrips?

1. Steenstrips nemen aanzienlijk minder ruimte in dan de traditionele bakstenen zoals wij die kennen.
2. Steenstrips zijn niet te onderscheiden van traditionele bakstenen.
3. Steenstrips zijn snel te plaatsen.
4. Een breed assortiment aan maten, kleuren en materialen.
5. Goed in combinatie met isolatiepanelen.
6. Je kan steenstrips verven

Bekijk onze afgeronde sloopwerkzaamheden en blogposts:

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming