Tevreden klanten geven ons een:

Vinyl vloer verwijderen

Vinyl vloer deskundig laten verwijderen

Een vinylvloer is een soort vloerbedekking die is gemaakt van een laag vinylmateriaal dat op een onderlaag is gelijmd. Het wordt vaak gebruikt als een duurzaam en betaalbaar alternatief voor houten of stenen vloeren. Vinylvloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor het een geavanceerde optie is voor elk interieur. Het verwijderen van een vinylvloer kan enige moeite kosten, vooral als de vloer goed is vastgelijmd. In sommige gevallen kan het inhuren van een professional de beste optie zijn om de klus snel en efficiënt te klaren.

Waarom kiezen voor ZSM

  • VCA gecertificeerd
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Op korte termijn beschikbaar voor spoedgevallen
  • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers
  • Uw woning of ruimte altijd bezemschoon opgeleverd

Contact

Uw Vinyl vloer laten verwijderen door een professional? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

[brb_collection id=”775″]


Gelijmd vinyl verwijderen

Het verwijderen van een gelijmde vinylvloer kan een lastige klus zijn. Gelijmd vinyl is namelijk stevig vastgezet op de ondervloer en kan niet zomaar losgetrokken worden. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan zodat de ondervloer niet beschadigd raakt. Het gebruik van zwaar gereedschap is een must in dit soort situaties. Het werk uitbesteden aan een professional is dan ook zeker aan te raden

Kosten Vinyl vloer verwijderen

Het verwijderen van een gelijmde Vinyl vloer kost gemiddeld tussen de €11,- en €13,- per vierkante meter. Deze kosten zijn exclusief het afvoeren van het afval. Het afvoeren van het vinyl kost €26,- per 100 kilogram.

WerkzaamhedenPrijs:
Gelijmd Vinyl verwijderen€11 tot €13 per m2
Los Vinyl verwijderen€2 tot €4 per m2
Afvalkosten€26 per 100 kilogram
Aan de hierboven genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Veel gestelde vragen:

Hoe kan ik een vinylvloer het beste verwijderen?

Om een ​​vinylvloer te verwijderen, moet u eerst de vloerbedekking losmaken en verwijderen. Dit kan het beste worden gedaan door een stanleymes te gebruiken om de vloerbedekking in kleine stukjes te snijden en vervolgens de stukjes één voor één op te tillen.
Vervolgens kunt u de lijmresten verwijderen met een krabber en een lijmverwijderaar. Het is belangrijk om de ondervloer na het verwijderen van de vinylvloer te verwijderen voordat u een nieuwe vloerbedekking gaat leggen.

Wat zijn de beste tools om te gebruiken bij het verwijderen van een vinylvloer?

De beste tools om te gebruiken bij het verwijderen van een vinyl vloer zijn een snijder, een krabber en een lijmverwijderaar.
De snijder kan worden gebruikt om de vinylvloer in kleine stukjes te snijden, de krabber kan worden gebruikt om de stukjes op te tillen en de lijmverwijderaar kan worden gebruikt om de lijmresten te verwijderen.

Kan ik een vinylvloer over een bestaande vloer leggen?

Het wordt niet aanbevolen om een ​​vinylvloer over een bestaande vloer te leggen. Als de bestaande vloer niet goed is voorbereid, kan dit leiden tot problemen zoals kraken en beweging van de nieuwe vloerbedekking.

Hoe lang duurt het om een ​​vinylvloer te verwijderen?

Hoe lang het duurt om een ​​vinyl vloer te verwijderen, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en hoe gemakkelijk de vloerbedekking loskomt. Over het algemeen duurt het verwijderen van een vinylvloer van enkele uren tot een hele dag.

Moet ik professionele hulp inschakelen om mijn vinylvloer te verwijderen?

Het verwijderen van een vinylvloer is over het algemeen een doe-het-zelf-klus die u zelf kunt uitvoeren.
Als u echter geen ervaring heeft met het verwijderen van vloeren of als de vloerbedekking moeilijk loskomt, kan een professional inhuren een goed idee zijn om de klus snel en efficiënt te klaren.

Vinyl vloer laten verwijderen door ZSM Woningontruiming

Wilt u er zeker van zijn dat uw vinyl vloer deskundig wordt verwijderd zonder onnodige beschadigingen? ZSM Woningontruiming beschikt over de juiste deskundigheid en materialen om elke vloer weer kaal op te leveren. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Bekijk onze andere afgeronde werkzaamheden en blogposts: