Woningontruiming Bleiswijk

Woning leegruimen in Bleiswijk?

Laat u ontzorgen met een woningontruiming in Bleiswijk. Een woning leegruimen is een hele klus om zelf te moeten doen. Grote kans dat u hier wel een helpende hand bij kunt gebruiken. ZSM Woningontruiming is de specialist in het verrichten van woningontruimingen in Bleiswijk en omstreken. Wij kunnen u geheel ontzorgen, waardoor u nergens meer naar om hoeft te kijken. Dit betekent dat we alle diensten die bij een woningontruiming komen kijken uit handen nemen en de woning geheel volgens uw wensen of die van de verhuurder opleveren. Ons team bestaat uit betrouwbare vakmensen die discreet met uw situatie en spullen omgaan. Wij denken in oplossingen en hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

ZSM Woningontruiming zit gevestigd in Bleiswijk!

ZSM Woningontruiming is in 2021 verhuist naar een nieuwe vestiging in Bleiswijk op het bedrijventerrein De Hoefslag. Het bedrijventerrein de Hoefslag is gelegen in de hoek van Bleiswijk. De Hoefslag is uitstekend bereikbaar vanaf de A12 (Den Haag-Utrecht) en de N209 tussen Zoetermeer en Rotterdam. Via deze provinciale weg zijn ook de A13 en de A20, en daarmee Rotterdam en Delft, beide binnen circa 15 autominuten te bereiken. De centrale ligging van het kantoor in ons werkgebied is doorslaggevend geweest om ons in Bleiswijk te vestigen zodat wij onze opdrachtgevers vanuit ons hele werkgebied sneller en dus beter van dienst kunnen zijn.

Onze diensten:

Contact

Wilt u een woning in Bleiswijk laten ontruimen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig contact met u opnemen.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Thomas van H.
13:29 27 Mar 23
Erg positief over hoe snel en goed alles gedaan werd. Voor een volgende... verhuizing zou ik zeker op nieuw contact op nemen.Lees meer
Luke Van der S.
14:16 22 Mar 23
timm K.
22:15 20 Mar 23
Top service, ze kunnen snel handelen en leveren het tip top in orde af. Dit... zijn vakmensen, waar er tegenwoordig te weinig van zijn. ZSM is het bedrijf waar je moet zijn!Lees meer
js_loader

Wanneer moet een woning ontruimt worden in Bleiswijk?

Er zijn verschillende redenen waarom een huisontruiming dient plaats te vinden. Een van de meest voorkomende situaties is bij een overlijden. De (huur)woning of verzorgingskamer dient dan leeg en bezemschoon opgeleverd te worden volgens de eisen van de verhuurder, verzorgingscentrum of de woningbouwvereniging. Het kan ook zo zijn dat u gaat samenwonen of verhuist naar een kleinere woning. In beide gevallen is de kans groot dat u niet alle spullen kunt meeverhuizen omdat daar geen ruimte meer voor is. Verhuurt u zelf een woning? Dan kan het voorkomen dat uw huurder(s) zijn vertrokken maar hun inboedel hebben achtergelaten. In het ergste geval is een ontruiming nodig na het aantreffen van een wietplantage.

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Een ontruimingsbedrijf zorgt voor alle werkzaamheden die nodig zijn om een woning leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of makelaar. Dit doen zij niet alleen snel, maar zeer discreet en professioneel. Woningbouwverenigingen stellen hoge eisen waaraan de woning moet voldoen als deze wordt opgeleverd. Een ontruimingsbedrijf ontzorgt u hierbij en voorkomt zo dat de verhuurder hoge kosten doorberekent voor werkzaamheden die u misschien over het hoofd zal hebben gezien. Bij een koopwoning zorgen zij ervoor dat uw woning zo spoedig mogelijk leeg en schoon opgeleverd wordt aan makelaar zodat de woning netjes en snel op de markt kan worden gezet.

Een ontruimingsbedrijf zorgt voor:

– Het verwijderen van de inboedel.
– Het verwijderen van de vloeren en trapbekleding.
– Het verwijderen van spijkers en schroeven uit de muren.
– Het opvullen van de gaten in de muren en plafond.
– Het verwijderen van lampen en elektronische apparatuur.
– Het plaatsen van kroonsteentjes en afdekplaten op alle elektrapunten.
– Het eventueel verzorgen van de voor- en eindinspectie met de woningbouwvereniging.
– Het verhuizen van boedel die u nog wilt behouden.
– Het opschonen van de voor- en/of achtertuin.
– Het bezemschoon opleveren van de woning.

Kosten van een woningontruiming in Bleiswijk

Vaak krijgen wij de vraag of wij een indicatie kunnen geven van de kosten om een woning leeg te ruimen. Hoe graag wij dat ook zouden willen is een bezoek op locatie altijd noodzakelijk om zo alle werkzaamheden goed in kaart te kunnen brengen. Zo kunnen wij een nauwkeurige offerte opstellen en weet u precies waar u aan toe bent. Onze transparante werkwijze zorgt voor vertrouwen en helpt ons ontzorgen een betekenis te geven. Wij bieden dan ook een gratis voorbezoek aan op het te ontruimen adres wat volledig vrijblijvend is. Aangezien wij ook in Bleiswijk gevestigd zijn kunnen wij u hierdoor een zeer scherpe offerteprijs aanbieden. Toch willen wij een ruim gemiddelde geven van de eventuele te verwachte kosten.

Soort Woning:Gemiddelde kosten:
Zorgkamer€400
Seniorenwoning€800
Appartement€1200
Eengezinswoning€1600
Villa€2000
Boerderij€2200
De bovengenoemde prijzen zijn gemiddelde kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Invloeden op de prijs

Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de prijs. Omdat elke ontruiming anders is moet er gekeken worden naar de situatie om te zien wat ervoor nodig is om het gewenste eindresultaat te behalen. Een van de belangrijke factoren is de locatie van de woning en of deze goed toegankelijk is. Andere factoren die invloed hebben op de prijs zijn:

 • De hoeveelheid inboedel.
 • Eventuele waarde van de inboedel.
 • De hoeveelheid afval.
 • Loopafstand van de woning naar de wagens.
 • Extra werkzaamheden zoals het opschonen van een tuin of balkon.
 • Volledig verlijmde vloeren die verwijderd dienen te worden.

Opkopen van inboedel en waardevolle spullen

Tijdens het voorbezoek op locatie wordt er gekeken of er nog spullen zijn die enige vorm van waarde hebben. Denk hierbij aan antiek, witgoed, meubels en dergelijke wat nog in goede staat verkeerd. Wij doen vervolgens een bod op de spullen en brengen dit bedrag in mindering op de eindfactuur mits deze spullen aanwezig zijn op de dag van de ontruiming. Het kan dus zo zijn dat als u veel waardevolle spullen heeft staan u hiermee de ontruiming in zijn geheel kan betalen.

Wat gebeurd er met de inboedel?

Wij werken nauw samen met diverse goede doelen en instanties om zoveel mogelijk inboedel een tweede leven te kunnen geven. Kleding en stof wordt gedoneerd aan het Leger de Heils. Inboedel wordt gedoneerd aan diverse non-profit organisaties en instanties. Wij helpen hiermee niet alleen onze samenleving maar dragen zo ook ons steentje bij voor een beter milieu. Alle spullen en inboedel die niet donatiewaardig zijn worden vervolgens gesorteerd op materiaal en indien mogelijk gerecycled. Door dit goed georganiseerd en systematisch uit te voeren zorgen wij ervoor dat zo min mogelijk eindigt bij de afvalverwerking.

Hoelang duurt een ontruiming?

In de meeste gevallen zijn wij binnen één dag klaar met een ontruiming, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Als een woning erg volstaat of zwaar vervuild is kan het zijn dat we langer dan een dag bezig zijn. Tijdens een offertebezoek zullen wij precies aangeven hoeveel dagen wij nodig hebben om de woning bezemschoon op te leveren. Het kan een keer gebeuren dat een klus tegenzit of dat we toch net iets over het hoofd hebben gezien. Geen paniek! Bij ons is een vaste prijsopgave ook echt een vaste prijsopgave. Mocht een ontruiming dus toch een dag langer duren dan wij hadden voorspeld nemen wij dit voor onze eigen kosten.

Huis leegruimen met spoed in Bleiswijk

Moet u een huis met spoed leegruimen? Bel dan direct! In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele dagen of soms zelfs de volgende dag al aan de slag. Wij weten als geen ander dat het leegruimen van een woning niet alleen fysiek en tijdrovend is maar ook emotioneel zwaar kan zijn. Het kan dus voorkomen dat u zelf de deadline van het opleveren van de woning niet gaat redden. Het is dan fijn als een externe partij dit toch nog op het laatste moment in orde kan maken. Voornamelijk bij zorgkamers dient bij overlijden de kamer diezelfde week nog leeg opgeleverd te worden.

Huis leeghalen voor de verkoop in Bleiswijk

Mocht u een huis verkocht hebben dient deze uiteraard leeg opgeleverd te worden aan de nieuwe kopers. Ook als u de woning nog niet verkocht heeft is het aan te raden om de woning alvast volledig leeg te ruimen zodat de woning groter en ruimtelijker oogt voor potentiële kopers. Wij werken samen met diverse makelaarskantoren en weten dus als geen ander wat er voor nodig is om een woning in het beste daglicht te zetten voor de verkoop.

Werkzaam in Bleiswijk en omstreken

ZSM Woningontruiming heeft een groot werkgebied. Zo zijn wij ook werkzaam in de volgende dichtbij zijnde plaatsen van Bleiswijk:

Recent voltooide ontruimingen:

Neem een kijkje bij onze recent voltooide ontruimingen om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming