Woningontruiming Dordrecht

Woning ontruimen Dordrecht

Wanneer u uw woning wilt verlaten, kan het ontruimen van uw huis een zware taak zijn. Of het nu gaat om een overlijden, een last minute verhuizing, of gewoon omdat u klaar bent voor een nieuwe start. Een woningontruiming Dordrecht draait gewoonweg om veel meer dan alleen de woning leeghalen. Het gaat namelijk bijna altijd gepaard met vele emoties en praktische zaken.

In Dordrecht kunt u nu gelukkig een ZSM Woningontruiming inschakelen om u te helpen bij het ontruimen van uw woning en het bezemschoon opleveren van uw huis.

Voordelen van het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf

Wilt u een woning ontruimen Dordrecht? Dan kent het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf zoals ZSM Woningontruiming enorm veel voordelen:

Professionele aanpak

Wilt u uw huis leeghalen? Dan heeft ZSM Woningontruiming de kennis en ervaring om uw woning snel en efficiënt te ontruimen, terwijl u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Emotionele betrokkenheid

Eenn huis ontruimen kan een emotioneel zware periode zijn. ZSM Woningontruiming kan u helpen bij uw huisontruiming Dordrecht. Wij begrijpen u en wij kunnen u tijdens deze moeilijke periode heel goed helpen.

Bezemschone oplevering

ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat uw huis bezemschoon wordt opgeleverd, wat betekent dat het volledig leeg en schoon wordt achtergelaten.

Afval voeren

ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het milieu.

Tijdelijk opslaan

Als u nog bruikbare spullen heeft, kan ZSM Woningontruiming deze tijdelijk voor u opslaan of zelfs opkopen.

Kosten afgetrokken

Als er nog waardevolle objecten zijn die verkocht kunnen worden, worden de kosten op uw factuur hiervan afgetrokken.

Verschillende soorten ontruimingen

ZSM Woningontruiming kan u helpen bij verschillende soorten ontruimingen, zoals:

Uw woning ontruimen

Een huisontruiming kan nodig zijn bij een overlijden, een plotselinge verhuizing, of wanneer u gewoon uw huis wilt leeghalen. ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat uw huis volledig wordt leeggemaakt en bezemschoon wordt opgeleverd. Eventuele herstelwerkzaamheden, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het verrichten van kleine reparaties, kunnen ook worden uitgevoerd.

Seniorenwoning ontruimen

Als uw ouders of grootouders naar een verzorgingstehuis verhuizen, kan het ontruimen van hun seniorenwoning een grote taak zijn. ZSM Woningontruiming kan u helpen bij het ontruimen van de seniorenwoning en ervoor zorgen dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Dierbare spullen kunnen tijdelijk worden opgeslagen of zelfs worden meegenomen naar de nieuwe woning.

Wietplantage ontruimen

Als er in uw woning een wietplantage is aangetroffen, kan ZSM Woningontruiming u helpen bij het ontruimen van de woning. Wij zorgen er ook voor dat alle apparatuur en materialen worden verwijderd en dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Spoed ontruimen

Soms is er sprake van een spoedontruiming, bijvoorbeeld bij een faillissement of een gedwongen ontruiming door de verhuurder. ZSM Woningontruiming kan u in deze gevallen snel en efficiënt helpen bij het ontruimen van uw woning.

Bezemschoon opgeleverd

Een standaard huisontruiming omvat het leeghalen van een gemiddelde eengezinswoning en het bezemschoon opleveren van de woning. ZSM Woningontruiming kan u helpen bij het verwijderen van oude spullen en het verrichten van herstelwerkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw woning laten ontruimen of heeft u vragen en wilt u nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

Servicedesk

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

Lisette S.
11:12 02 Jun 23
ZSM denkt met je mee, zijn vriendelijk in de omgang en leveren ook nog eens... zeer goed resultaat, kortom: mocht je een organisatie zoeken die je helpt met de ontruiming van je vloerbedekking (in mijn geval) dan raad ik je hen ten zeerste aan.Lees meer
Fee K.
17:50 31 May 23
ZSM heeft bij ons een plavuizen vloer eruit gehaald en daarnaast geholpen met... de openhaard ombouw. Netjes en snel! De communicatie ging ook heel vlot en prettig. Prijs/kwaliteit ook goed. Een aanrader!Lees meer
Renate van der V.
19:35 17 May 23
Werkelijk alles van A tot Z klopt bij ZSM woningontruiming, ongeacht of je met... kantoor of de buitendienst te maken hebt. Communicatie is het moeilijkste wat er is...maar ZSM woningontruiming heeft dit tot kunst verheven en je weet als klant precies waar je aan toe bent. Heel.fijn.Lees meer
js_loader

Het proces van woningontruiming in Dordrecht

Het proces van woningontruiming gaat als volgt:

Kennismaking

De voorman van ZSM Woningontruiming komt langs om uw wensen te bespreken en een offerte op te stellen. Dit kan allemaal ook geheel online door middel van een videogesprek.

Ontruiming

ZSM Woningontruiming voert de daadwerkelijke ontruiming uit, waarbij alle spullen uit de woning worden gehaald en eventuele herstelwerkzaamheden worden verricht.

Bezemschone oplevering

De woning wordt bezemschoon opgeleverd, wat betekent dat deze volledig leeg en schoon wordt achtergelaten.

Inboedel opkopen

Als er nog bruikbare spullen zijn, kunnen wij deze opslaan of zelfs opkopen.

Afval voeren

ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

Eventuele herstelwerkzaamheden

ZSM Woningontruiming kan herstelwerkzaamheden verrichten, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het dichten van gaatjes in de muur.

Kosten van woningontruiming

De kosten van woningontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen en eventuele herstelwerkzaamheden. ZSM Woningontruiming in Dordrecht hanteert scherpe prijzen en geeft u vooraf een duidelijke indicatie van de exacte kosten.

Conclusie

Een woningontruiming kan een zware taak zijn, maar gelukkig kunt u in Dordrecht een professioneel ontruimingsbedrijf inschakelen om u hierbij te helpen. ZSM Woningontruiming zorgt ervoor dat uw woning snel en efficiënt wordt ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd.

U kunt uw waardevolle spullen opslaan of zelfs laten opkopen, terwijl het afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd. HZSM Woningontruiming kan u zelfs helpen bij kleine herstelwerkzaamheden, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het dichten van gaatjes in de muur. Schakel dus gerust ZSM Woningontruiming in en laat uw woning met een gerust hart ontruimen.

Vraag gratis offertes aan bij ZSM

Voor een precieze prijsindicatie voor het leeghalen van uw woning kunt u bij ZSM Woningontruiming nu een gratis offertes aan vragen. Deze service is helemaal vrijblijvend. De aanvraag dient u online in door ons handige formulier in te vullen. Vervolgens zullen we na 6 uur de offerteaanvraag beantwoorden met een offerte op maat. Meteen een woningontruiming inplannen of wilt u alvast een datum reserveren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of meer informatie via: 070-2116102.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met nog bruikbare spullen?

ZSM Woningontruiming kan deze opslaan of zelfs opkopen.

Wordt het afval op een milieuvriendelijke manier afgevoerd?

Ja, ZSM Woningontruiming zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van het afval.

Zijn er ook kosten verbonden aan het laten opkopen van waardevolle items?

Als er nog waardevolle objecten zijn die verkocht kunnen worden dan worden deze kosten van uw factuur afgetrokken.

Worden eventuele herstelwerkzaamheden ook uitgevoerd?

Ja, ZSM Woningontruiming kan herstelwerkzaamheden verrichten, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het dichten van gaatjes in de muur.

Kan het ontruimingsbedrijf ook helpen bij een spoedontruiming?

Ja, ZSM Woningontruiming kan snel en efficiënt helpen bij een spoedontruiming.

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming