Woningontruiming Rotterdam & Omgeving

Woning ontruimen in Rotterdam?

Een woning ontruimen in regio Rotterdam is met ZSM woningontruiming zo geregeld. Wij voeren in deze mooie stad verschillende soorten ontruimingen uit. Hierbij kunt u denken aan een woningontruiming, het ontruimen van een bedrijfspand en zelfs een wietplantage ontruimen is ons niet onbekend.

Wilt u binnenkort uw woning leegruimen, huis opruimen of bent u met spoed op zoek naar een woningontruiming in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen op afgesproken datum bij u aanwezig zijn om te helpen!

Uw woning ontruimen en bezemschoon opleveren

Een huis leeghalen betekent helaas niet alleen inboedel opruimen. Vaak moeten wij bij een woningontruiming de woning in originele staat opleveren. In dit geval gaat het dan niet alleen om een ontruiming. Woning bezemschoon opleveren betekent dat er vaak ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Dan moeten wij vloerbedekking verwijderen, behang verwijderen, maar bijvoorbeeld ook weleens nicotine aanslag verwijderen. Soms hebben woningen ook verlaagde plafonds die hersteld moeten worden.

Een woning bezemschoon opleveren en (tijdelijke) opslag

Wordt uw woning ontruimd, maar kunt u de spullen nergens kwijt? Dan zijn dit natuurlijk omstandigheden waarbij wij altijd proberen om met oplossingen te komen. Wanneer wij een ontruiming uitvoeren heeft de eigenaar vaak een zware en emotionele periode en dit willen wij zoveel mogelijk proberen te verlichten.

Daarom kunt u in het geval een huisontruiming Rotterdam waarbij u uw spullen niet mee kunt nemen ervoor kiezen om de spullen in een opslagruimte op te slaan. Dit gebeurt altijd op een professionele wijze. Ook zijn de opslagruimtes bewaakt en is er 24 uur videobewaking. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken om waardevolle spullen. Uw inboedel krijgt zo de zorg die het verdient.

Wilt u uw woning laten ontruimen? Neem dan gauw contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan spoedig reageren om een afspraak met u maken.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

Wat kost een woning leeghalen

Iedere woningontruiming is uniek en zo dus ook de prijzen. Het is voor ontruimingsbedrijven daarom erg moeilijk om zonder enige informatie de gemiddelde kosten van een woningontruiming te berekenen. Er zijn namelijk verschillende factoren die de prijs bepalen. Moet de woning bezemschoon opgeleverd worden? Gaat het huis ontruimen om een ernstig vervuilde woning? Zoals u kunt zien kunnen wij u met meer informatie helpen aan een scherpe offerte.

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming