Woningontruiming Voorburg & Omgeving

Woning ontruimen in Voorburg?

Voorburg is een historische stad in de gemeente Zuid-Holland. Woont u in deze mooie stad en heeft u een woningontruiming nodig? Dan bent u voor een woningontruiming in Voorburg bij ZSM woningontruiming aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw woning op de juiste manier ontruimd wordt.

Er zijn verschillende soorten ontruimingen. Hierbij kunt u denken aan een woningontruiming, maar wist u dat wij ook uw bedrijfspand kunnen ontruimen? Ook kunnen wij namens de politie en gemeente een wietplantage ontruimen.

Verschillende soorten ontruimingen

Een gemiddelde woningontruiming is een tijdrovende klus. Vooral wanneer de woning bezemschoon opgeleverd moet worden. Dit is een erg zware klus, want er komt enorm veel bij kijken. Wij moeten de woning in dit geval leeghalen, maar hierbij moeten wij ook (kleine)herstelwerkzaamheden uitvoeren. Het huis moet namelijk kaal, in originele staat en conform de eisen van de verhuurder of makelaar opgeleverd worden. Werkzaamheden kunnen vloerbedekking verwijderen, verven, maar bijvoorbeeld ook grondige reinigingen zijn.

Wordt de woning altijd bezemschoon opgeleverd?

Zoals u heeft kunnen lezen moeten wij wanneer wij de woning bezemschoon moeten opleveren de woning leeg opleveren. Nu krijgen wij vaak de vraag of dit altijd het geval is. Wij kunnen natuurlijk niet voor woningbouwverenigingen, makelaars of andere verhuurders spreken, maar uit ervaring blijkt dat wij 9 van de 10 keer bezemschoon moeten opleveren.

Waardevolle spullen

U hoeft zich geen zorgen te maken om belangrijke spullen. Wij maken van tevoren altijd duidelijke afspraken over uw inboedel. Wanneer wij inboedel opruimen en later nog belangrijke spullen of documenten tegenkomen dan zullen wij direct contact met u opnemen.

Wilt u uw woning laten ontruimen? Neem dan gauw contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan spoedig reageren om een afspraak met u maken.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

Wat kost een woning leeghalen

Heeft u op het internet al gezocht naar ‘kosten woningontruiming Voorburg’ en bent u hier niet veel wijzer van geworden? Dan bent u niet de enige. Het is namelijk zo dat het voor een ontruimingsbedrijf erg moeilijk is om zonder enige informatie de gemiddelde kosten voor een ontruiming te berekenen. Dit komt vanwege het feit dat ontruimingen enorm van elkaar verschillen. Een ontruiming kan bijvoorbeeld te maken hebben met een overlijden. Voorburg heeft een aantal seniorenwoningen en het komt dan ook weleens voor dat wij een senioren kamer moeten ontruimen. Soms moeten wij een huis ontruimen vanwege ernstige vervuiling. Hierbij moeten wij niet alleen het huis leegmaken en het huis opruimen, maar moeten er ook maatregelen getroffen worden omdat onze medewerkers anders in contact kunnen komen met bijvoorbeeld menselijke ontlasting. Wat een ontruiming kost heeft dus te maken met het soort ontruiming. Er moet gekeken worden naar de situatie en de werkzaamheden die hierbij uitgevoerd moeten worden.

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming