Tevreden klanten geven ons een:

Woningontruiming Voorschoten

Woning ontruimen Voorschoten

Heeft u een woningontruiming in Voorschoten nodig en wilt u hiervoor professionele ontruimers inschakelen? Dan bent u voor een vakkundige ontruiming bij ZSM woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf en weten dat een woningontruiming om meer draait dan alleen een woning leegruimen.

Bij het ontruimen van een woning moeten wij inboedel opruimen en ervoor zorgen dat de woning leeg is. Maar wist u dat er eigenlijk nog heel veel meer bij komt kijken? Hierbij kunt u denken aan herstelwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook schoonmaakwerkzaamheden. Welke werkzaamheden er nodig zijn hangt natuurlijk van de situatie af.

Verschillende soorten ontruimingen

Een woning ontruimen kan met verschillende gebeurtenissen te maken hebben. Het kan om een verbouwing of verhuizing gaan, maar soms betreft het bijvoorbeeld helaas een overlijden. Voorschoten heeft een aantal seniorenwoningen en daarom is een seniorenwoning ontruimen ons niet onbekend.

Ook komt het weleens voor dat wij een wietplantage ontruimen. Een wietplantage opruimen is gevaarlijk omdat de ontruimers te maken krijgen met gevaarlijke stoffen en elektra. U kunt zich vast wel voorstellen dat er diverse maatregelen genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt.

Een huis ontruimen en bezemschoon opleveren

Wanneer wij een huis leeghalen moeten we complete inboedel verwijderen. Dit is lichamelijk een zware klus die ook nog eens om de juiste kennis en ervaring vraagt. Vooral wanneer de woning bezemschoon opgeleverd moet worden. Dit komt vanwege het feit dat er in dit geval ook andere werkzaamheden bij komen kijken. Hierbij kunt u denken aan diverse herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij moeten de woning dan in originele staat opleveren en dit betekent dat wij letterlijk alles uit de woning moeten verwijderen. Hierbij kunt u denken aan vloerbedekking verwijderen, gaten in de muren vullen en de muren witten. Tot slot zullen we de woning schoonmaken. Een grondige schoonmaak is erg belangrijk want dan pas kunnen we de woning conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar opleveren.

Wilt u inboedel verkopen? Wij kunnen uw inboedel opkopen

Heeft u spullen die u na de ontruiming helaas niet mee kunt nemen, maar wel graag wilt bewaren? Dan kunt u kiezen voor (tijdelijke)opslag. Heeft u veel waardevolle spullen en wilt u inboedel laten opkopen? Dan bent u hiervoor bij ons ook aan het juiste adres. Wij zullen in dit geval een taxatie maken en de inboedel ontruimen. De prijs die wij u hiervoor betalen zullen wij in mindering brengen op uw offerte.

Uiteindelijk kiest u er natuurlijk zelf voor wat er met uw inboedel gebeurt. Wilt u het doneren? Dan is dit ook mogelijk. Wilt u het allemaal weggooien? Dan zullen wij de spullen bij de daarvoor bestemde stortplaatsen afleveren.

Wat kost een ontruiming?

Misschien heeft u op het internet al gezocht naar ‘kosten huisontruiming Voorschoten’ of ‘kosten ontruiming woning Voorschoten’ en heeft u vrij weinig kunnen vinden over de kosten van een woningontruiming. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is namelijk erg moeilijk om zonder enige informatie de kosten voor uw ontruiming uit te rekenen. Gaat het bijvoorbeeld om een ernstig vervuilde woning ontruimen of gaat het alleen om een huis opruimen? Moeten wij het huis bezemschoon opleveren of misschien ook met spoed ontruimen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw woning laten ontruimen of heeft u vragen en wilt u nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

Servicedesk

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Voorschoten?

De kosten variëren van €500 tot €1500, afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid inboedel.

Wat is inbegrepen in een standaard huisontruiming?

Een standaard huisontruiming omvat het verwijderen en afvoeren van alle spullen en inboedel, kleine herstelwerkzaamheden indien nodig, en het bezemschoon opleveren van de woning.

Moet ik helpen bij de ontruiming of kan ik het overlaten aan de ontruimers?

Het is aan u of u wilt helpen bij de ontruiming of het overlaten aan de ontruimers. Bij ZSM Woningontruiming zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en kunnen wij de klus zelf snel en efficiënt af te handelen, zelfs als u niet aanwezig bent.

Hoe kan ik waardevolle items opslaan of laten opkopen tijdens de ontruiming?

Bij ZSM Woningontruiming kunnen wij u helpen met het opslaan van uw waardevolle spullen. Dit kan worden besproken voordat de ontruiming begint.

Moet ik de kosten voor de ontruiming vooraf betalen?

Dit ligt geheel aan de situatie en de ontruiming en dit wordt dan ook altijd van tevoren met u besproken.