Woningontruiming Voorschoten & Omgeving

Woning ontruimen in Voorschoten?

Heeft u een woningontruiming in Voorschoten nodig en wilt u hiervoor professionele ontruimers inschakelen? Dan bent u voor een vakkundige ontruiming bij ZSM woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf en weten dat een woningontruiming om meer draait dan alleen een woning leegruimen.

Heeft u een woningontruiming in Voorschoten nodig en wilt u hiervoor professionele ontruimers inschakelen? Dan bent u voor een vakkundige ontruiming bij ZSM woningontruiming aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf en weten dat een woningontruiming om meer draait dan alleen een woning leegruimen.

Verschillende soorten ontruimingen

Een woning ontruimen kan met verschillende gebeurtenissen te maken hebben. Het kan om een verbouwing of verhuizing gaan, maar soms betreft het bijvoorbeeld helaas een overlijden. Voorschoten heeft een aantal seniorenwoningen en daarom is een seniorenwoning ontruimen ons niet onbekend.

Ook komt het weleens voor dat wij een wietplantage ontruimen. Een wietplantage opruimen is gevaarlijk omdat de ontruimers te maken krijgen met gevaarlijke stoffen en elektra. U kunt zich vast wel voorstellen dat er diverse maatregelen genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt.

Wilt u uw woning laten ontruimen? Neem dan gauw contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-2116102. U kunt ons tevens een mail sturen via: info@zsm-woningontruiming.nl. Wij zullen dan spoedig reageren om een afspraak met u maken.

Servicedesk

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Bel naar 070-2116102 of mail:
info@zsm-woningontruiming.nl

Gecertificeerd ontruimbedrijf

Een huis ontruimen en bezemschoon opleveren

Wanneer wij een huis leeghalen moeten we complete inboedel verwijderen. Dit is lichamelijk een zware klus die ook nog eens om de juiste kennis en ervaring vraagt. Vooral wanneer de woning bezemschoon opgeleverd moet worden. Dit komt vanwege het feit dat er in dit geval ook andere werkzaamheden bij komen kijken. Hierbij kunt u denken aan diverse herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij moeten de woning dan in originele staat opleveren en dit betekent dat wij letterlijk alles uit de woning moeten verwijderen. Hierbij kunt u denken aan vloerbedekking verwijderen, gaten in de muren vullen en de muren witten. Tot slot zullen we de woning schoonmaken. Een grondige schoonmaak is erg belangrijk want dan pas kunnen we de woning conform de voorwaarden van de verhuurder of makelaar opleveren.

Uw inboedel verkopen?

Heeft u spullen die u na de ontruiming helaas niet mee kunt nemen, maar wel graag wilt bewaren? Dan kunt u kiezen voor (tijdelijke)opslag. Heeft u veel waardevolle spullen en wilt u inboedel laten opkopen? Dan bent u hiervoor bij ons ook aan het juiste adres. Wij zullen in dit geval een taxatie maken en de inboedel ontruimen. De prijs die wij u hiervoor betalen zullen wij in mindering brengen op uw offerte.

Uiteindelijk kiest u er natuurlijk zelf voor wat er met uw inboedel gebeurt. Wilt u het doneren? Dan is dit ook mogelijk. Wilt u het allemaal weggooien? Dan zullen wij de spullen bij de daarvoor bestemde stortplaatsen afleveren.

100% Beveelt ZSM Woningontruiming Aan!

Ontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling en 100% aanbevolen door onze opdrachtgevers

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Partners van ZSM Woningontruiming