Tevreden klanten geven ons een:

Woningontruiming in ’t Westland

Plan nu uw zorgeloze ontruiming
Start offerte

Gratis offerte – helemaal vrijblijvend

Gratis offerte – vrijblijvend

Ontruimingen op maat

Geen verborgen kosten

Stressvrij ontruimen

Woning ontruimen in ’t Westland

Wanneer de tijd rijp is voor een woningontruiming in het prachtige Westland in Zuid Holland, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid staan we klaar om u te helpen bij het naadloos laten verlopen van deze vaak emotionele en veeleisende taak.

Of het nu gaat om het leegruimen van een woning voor verkoop, het ontruimen van een verzorgingshuis, of het bezemschoon opleveren van een huurwoning aan de verhuurder, wij bieden een complete dienstverlening die aan al uw behoeften voldoet. U kunt de ontruiming van uw woning dan ook met een gerust hart aan ZSM Woningontruiming overlaten. 

Offerte aanvragen

Woningontruiming

ZSM Woningontruiming verzorgd alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren.

Vloerverwijdering

ZSM Woningontruiming is gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloeren. Ook voor het verwijderen van trapbekleding.

Sloopwerken

ZSM Woningontruiming sloopt met beleid. Wij zijn VCA Gecertificeerd! Een veilige en duurzame werkwijze staat bij ons op de eerste plaats!

Servicedesk

Neem gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord!

Ma t/m Vr: 9:00-18:00
Za & Zo: Gesloten

Waarom kiezen voor woningontruiming Westland?

Woont u in de regio Westland in bijvoorbeeld ‘s-gravenzande, Wateringen, Monster, Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk De Lier of Naaldwijk? Of woont u in Zuid-Holland in bijvoorbeeld Den Haag, Delft of Rotterdam? En wilt u een ontruiming uit laten voeren? Dan bent u bij ZSM Woningontruiming aan het juiste adres. Het ontruimen van woningen is namelijk onze specialiteit. 

Vrijblijvende bezichtiging en offerte

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging. Op basis hiervan kunnen we een transparante offerte op maat voor u opstellen. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid. Ook kunt u bij ons online heel eenvoudig een gratis offerte aanvragen. In dit geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Efficiënte werkwijze

Met oog voor detail en discretie gaan wij te werk. Onze vakkundige teams zorgen ervoor dat de woning volgens uw wensen en eisen wordt ontruimd en opgeruimd. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Inboedel en vloerbedekking verwijderen

Naast het leeghalen van de woning, bieden wij extra diensten aan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking. Wij zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, klaar voor de volgende stap. 

Ervaring in verschillende woningtypes

Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning, of een seniorenwoning, onze ruime ervaring stelt ons in staat om elke soort woning efficiënt en respectvol te ontruimen. Wij zijn dé ontruimer in Zuid-Holland die binnen no time uw woning leeg heeft gehaald van alle meubels. Hierbij gaan wij uiteraard altijd discreet te werk. Dat hoort gewoonweg bij onze service.

Van aanvraag tot oplevering

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, nemen wij de leiding en zorgen wij voor een gestroomlijnd proces. Hier is hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking en offerte

Na uw aanvraag plannen we een vrijblijvende bezichtiging in. Hier bespreken we uw wensen en eisen, en stellen we een gedetailleerde offerte op die alle aspecten van de ontruiming en verhuizing dekt.

Stap 2: Uitvoering van de werkzaamheden

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we de werkzaamheden in. Ons team komt op de afgesproken datum en begint met het vakkundig leeghalen van de woning. We werken snel en efficiënt, uiteraard met respect voor uw eigendommen.

Stap 3: Oplevering bezemschoon

Na de ontruiming zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. Eventuele extra diensten, zoals vloerbedekking verwijderen, worden ook uitgevoerd. Dit alles om ervoor te zorgen dat de woning in de best mogelijke staat wordt achtergelaten.

ZSM Woningontruiming staat voor u klaar

ZSM Woningontruiming staat voor u klaar om de last van het ontruimen en verhuizen van uw woning uit handen te nemen. Met onze jarenlange ervaring, efficiënte aanpak en respectvolle benadering kunt u erop vertrouwen dat uw woning in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij een soepele overgang naar de volgende fase.

Klaar voor een zorgeloze ontruiming met ZSM Woningontruiming?
Start offerte

Gratis offerte – Nergens aan vast

Woningontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming is het best beoordeelde ontruimingsbedrijf uit Nederland en verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.
Veelgestelde vragen

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de woning en de gewenste diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zeker, wij bieden vrijblijvende offertes voor woningontruimingen in Westland en de bredere regio.

De duur varieert, maar we streven ernaar om de ontruiming zo snel mogelijk en efficiënt uit te voeren, meestal binnen enkele dagen.

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn. We kunnen de werkzaamheden uitvoeren terwijl u elders bent. Wilt u toch liever aanwezig zijn? Dan kan dit uiteraard ook gewoon.

Afhankelijk van de staat van de spullen, kunnen we deze verwerken, opslaan of doneren, allemaal volgens uw wensen.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: