Tevreden klanten geven ons een:

Woningontruiming Zaanstad

Plan nu uw zorgeloze ontruiming
Start offerte

Gratis offerte – helemaal vrijblijvend

Gratis offerte – vrijblijvend

Ontruimingen op maat

Geen verborgen kosten

Stressvrij ontruimen

Zorgeloze & complete ontruimingen

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om je woning te ledigen vanwege redenen zoals verhuizing, overlijden of emigratie? ZSM Woningontruiming staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw woning, bedrijfsruimte, kamer of verpleeghuis snel, efficiënt en zorgvuldig wordt leeggemaakt.

Wij zorgen ervoor dat elke ruimte bezemschoon wordt opgeleverd, volledig in lijn met de verwachtingen van de verhuurder, koper, woningbouwvereniging of makelaar. Naast ontruiming kunnen wij ook diverse herstelwerkzaamheden voor je uitvoeren, zoals muurreparaties, behangverwijdering en het aanpakken van vloerbedekking.

Bij ZSM Woningontruiming kijken we altijd naar de mogelijkheid om jouw spullen een tweede kans te geven. We werken samen met lokale kringloopwinkels om dit te realiseren.

Offerte aanvragen

Woningontruiming

ZSM Woningontruiming verzorgd alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren.

Vloerverwijdering

ZSM Woningontruiming is gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloeren. Ook voor het verwijderen van trapbekleding.

Sloopwerken

ZSM Woningontruiming sloopt met beleid. Wij zijn VCA Gecertificeerd! Een veilige en duurzame werkwijze staat bij ons op de eerste plaats!

Servicedesk

Neem gerust contact met ons op.
Wij staan u graag te woord!

Ma t/m Vr: 9:00-18:00
Za & Zo: Gesloten

Klaar voor een zorgeloze ontruiming met ZSM Woningontruiming?
Start offerte

Gratis offerte – Nergens aan vast

Woningontruiming werkwijze

ZSM Woningontruiming is het best beoordeelde ontruimingsbedrijf uit Nederland en verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid leeg en bezemschoon op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Door ons totaalpakket aan diensten en jaren lange ervaring kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

 • Totaalpakket aan diensten
 • Gratis vrijblijvende offerte op locatie
 • Vaste prijsopgave, dus geen onvoorziene kosten achteraf
 • 5 sterren beoordeling

Vrijblijvende offerte aanvragen

 1. Offerte aanvragen:
  U vraagt een gratis vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier op de website of u neemt direct telefonisch contact met ons op. Vervolgens zullen wij wanneer dit schikt bij u langskomen op locatie voor een nauwkeurige prijsopgave.
 2. Prijsopgave:
  Tijdens het voorbezoek kunt u alle te verrichte werkzaamheden en wensen aan ons kenbaar maken. Op basis hiervan maken wij vrijblijvend een vaste prijsopgave. Dus geen onvoorziene kosten achteraf!
 3. Oplevering:
  Na akkoord plannen we samen een datum in waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden en de woning of ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.
Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van veel factoren.

 • Om wat voor soort woning gaat het? (drie kamerappartement of een eengezinswoning) Hoe is de toegankelijkheid van de woning? (trappen/lift, parkeermogelijkheden)
 • Wat is de hoeveelheid inboedel die achterblijft en wat is de restwaarde? (meer inboedel van waarde des te lager de ontruimingskosten)
 • Is de vloerbedekking helemaal geplakt of alleen de randen?
 • Is er een afvalcontainer nodig?
 • Zijn er herstelwerkzaamheden?
 • Hoeveel tijd is er voor ons om deze werkzaamheden uit te voeren?
 • Zijn er extra wensen ten aanzien van de oplevering (bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden)

Om bovenstaande in kaart te brengen en u een goede offerte te kunnen aanbieden komen wij graag langs om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk en waarde van de achtergebleven inboedel.

Alles wat we zullen doen staat omschreven in de offerte. In de offerte kunnen ook schoonmaakwerkzaamheden opgenomen worden. Wel wordt de woning altijd standaard door ons bezemschoon opgeleverd.

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Jazeker. Wij voeren ook herstelwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan het weghalen van tussenmuren en het witten van muren en plafonds. Gaten vullen, gordijnrails weghalen, tapijt weghalen etc.

Nee, de aanvraag van een offerte is gratis en vrijblijvend.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: