Tevreden klanten geven ons een:

Woningontruiming Zoetermeer

Start offerte

Woningontruiming Zoetermeer:  Hulp bij woning ontruimen in Zoetermeer

Moet u binnenkort een woning ontruimen in Zoetermeer? Misschien wel vanwege een overlijden, verhuizing, echtscheiding of andere ingrijpende gebeurtenis. Dat kan een zware, emotionele en tijdrovende klus zijn. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen! Wij van ZSM Woningontruiming staan voor u klaar. Ons ervaren team ontruimt en ruimt uw woning snel, professioneel en voordelig op. Zo kunt u zich richten op de dingen die er echt toe doen in deze moeilijke periode.

Redenen voor een woningontruiming in Zoetermeer

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een woning moet ontruimen in Zoetermeer. Denk aan:

Huurwoning opleveren aan de verhuurder
Verkopen van de woning
Overlijden van de bewoner
Verhuizing naar een verzorgingshuis of verpleeghuis
Echtscheiding en verdeling van bezittingen
Gemiddeld leveren wij een woning binnen 1 dag bezemschoon op.

Al meer dan 1.700+ ontruimingen uitgevoerd

Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, afspraken worden stipt nagekomen en de ontruimde woning is perfect schoon opgeleverd. Wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.

– Marianne Versteeg

Bereken hier uw ontruimkosten:
Start offerte

Waarom kiezen voor professionele woningontruiming Zoetermeer?

Het leeghalen en laten ontruimen van een woning is een flinke onderneming, zowel praktisch als emotioneel, vooral bij woningontruiming na overlijden. Er komt veel bij kijken. Door een specialist in te schakelen, bespaart u zichzelf een hoop gedoe, tijd en stress. Denk aan deze voordelen:

 • Bespaar tijd en energie
 • Voorkom emotionele belasting
 • Profiteer van deskundige en ervaren ontruimers 
 • Geniet van een snel en zorgvuldig proces
 • Ontvang betaalbare prijzen
 • Laat de woning bezemschoon opleveren
 • Weet dat alle spullen verantwoord afgevoerd worden
 • Overweeg waardevolle inboedel te laten opkopen

Met jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw ontruiming in Zoetermeer snel, veilig en met respect uitvoeren. Of het nu om een compacte zorgkamer of ruime eengezinswoning gaat, onze ontruimers staan 7 dagen per week voor u paraat.

ZSM Woningontruiming is actief in en rondom:
Ontruiming in een andere regio?
Start offerte

Zorgkamer ontruimen in Zoetermeer: snel en voordelig

Moet u een zorgkamer of aanleunwoning ontruimen in Zoetermeer? Na een overlijden of verhuizing naar een ander zorgcentrum? We begrijpen dat dit emotioneel en arbeidsintensief is. Maar ons ervaren team staat klaar om u te ontzorgen! Snel, secuur en voordelig ruimen we de zorgkamer voor u leeg. Zo sluit u deze moeilijke periode na een huisontruiming Zoetermeer af zonder extra stress.

Onze ontruimers weten precies hoe ze dit efficiënt aanpakken. Gemiddeld ontruimen we een zorgkamer in Zoetermeer al binnen 1 à 2 dagen, afhankelijk van de hoeveelheid spullen. Uiteraard gaan we hierbij zeer zorgvuldig en respectvol te werk.

De kosten variëren op basis van grootte, inhoud, tijdsduur en gewenste aanvullende diensten. Gemiddeld tussen de €300,- en €900,-. Voor een exacte prijsopgave komen we eerst vrijblijvend de situatie bekijken. U ontvangt een transparante offerte zonder verborgen kosten. En bevat de inboedel nog verkoopbare spullen? Dan verrekenen we de opbrengst met u.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van:

Hoe gaat een woningontruiming in Zoetermeer in zijn werk?

Moet u uw woning leegruimen? Elke huisontruiming is anders, maar globaal doorlopen we steeds dezelfde stappen voor een soepel proces:

 1. Inventarisatie: Eerst komen we gratis en vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen. We bekijken samen welke spullen u wilt houden en wat weg mag. Ook beoordelen we de staat van de woning en maken we een plan van aanpak.
 2. Offerte: Aan de hand van de inventarisatie stellen we een heldere, maatwerk en vrijblijvende offerte voor u op. Daarin staan alle werkzaamheden en kosten transparant vermeld. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
 3. Uitvoering: Na uw akkoord gaan onze ontruimers direct aan de slag. Waardevolle spullen pakken we zorgvuldig in en slaan we voor u op tijdens de huisontruiming in Zoetermeer. De rest van de inboedel ruimen we netjes uit en voeren we volgens de regels af. Desgewenst leveren we de woning bezemschoon op.
 4. Herstelwerkzaamheden: Als alle spullen weg zijn, voeren we kleine herstelklussen uit. Denk aan het dichten van gaten in muren en het verwijderen van vloerbedekking. Zo kunt u de woning direct opleveren aan de verhuurder of makelaar.
 5. Oplevering: Wanneer alles klaar is, lopen we samen de woning na. Pas als u 100% tevreden bent, ronden we het project definitief af.

Dankzij deze stapsgewijze aanpak kunnen we elke woningontruiming in Zoetermeer efficiënt en tot volle tevredenheid uitvoeren. Onze klanten waarderen onze service dan ook met een respectvolle 5/5 score op Google! Wilt u een professionele ontruimer inschakelen? Zoek dan niet verder want ZSM Woningontruiming staat voor u klaar en neemt alle zorg uit handen.

Direct contact Offerte aanvragen

Wat kost ontruimen in Zoetermeer?

De prijs voor een woningontruiming in Zoetermeer is afhankelijk van meerdere factoren, zoals:

 • Omvang van de woning (appartement, huis, etc.)
 • Hoeveelheid en type inboedel
 • Staat van de woning (normaal, vervuild, etc.)
 • Gewenste oplevering (bezemschoon, schoonmaak, herstelwerk, etc.)

Omdat elke situatie uniek is, werken we niet met standaardprijzen. In plaats daarvan komen we altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Op basis daarvan maken we een offerte op maat, zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.

Ter indicatie: voor een vakkundige woningontruiming in zoetermeer van een appartement betaalt u gemiddeld tussen de €500,- en €1.500,-. Voor een eengezinswoning met tuin ligt dit doorgaans tussen de €1.000,- en €3.000,-. Let op: dit is slechts een grove schatting. Voor een exacte prijsopgave komen we graag bij u langs.

“ZSM Woningontruiming heeft het appartement van mijn overleden moeder in Zoetermeer snel en netjes leeggehaald. Ze dachten goed met mij mee over wat ik wilde bewaren en hebben me veel werk uit handen genomen. De prijs viel me alles mee. Een echte aanrader!”

Marion (51) uit Zoetermeer

Ontruimen van een woning na overlijden in Zoetermeer

Helaas is een overlijden van een dierbare de meest voorkomende reden voor een woningontruiming in Zoetermeer. Als nabestaande krijgt u dan veel te verwerken. Het leeghalen en opruimen van de woning voelt vaak als een emotioneel zware taak.

Onze ontruimers weten precies hoe ze hier respectvol mee moeten omgaan. Met veel zorgvuldigheid en oog voor detail ruimen we de woning netjes leeg. Waardevolle en dierbare bezittingen bewaren we voor u in speciale ruimtes. Spullen die echt weg kunnen, voeren we verantwoord af. Op uw verzoek kunnen we de woning ook bezemschoon opleveren en kleine reparaties uitvoeren.

Door ons in te schakelen voor een woningontruiming na een sterfgeval, nemen we u veel werk en zorgen uit handen. Zo creëren we rust en ruimte voor het rouwproces en het afscheid. Wij steunen u graag in deze moeilijke periode met onze discrete en professionele dienstverlening.

Verhuizing of emigratie: laat uw woning zorgeloos ontruimen

Verhuizen of emigreren naar het buitenland is een andere veel voorkomende situatie voor een woningontruiming in Zoetermeer. U heeft uw nieuwe woning al, maar wat doet u met al uw spullen in uw oude huis? Weggooien, verkopen, meenemen? En hoe krijgt u de woning op tijd leeg voor de nieuwe bewoners?

Wij helpen u graag met het ontruimen en leeghalen van uw woning in Zoetermeer, zodat u zich kunt focussen op de verhuizing. Onze ontruimers selecteren welke meubels en andere spullen nog te verkopen of herbruikbaar zijn. Deze zaken kunnen we voor u verkopen of doneren aan een goed doel. Al het andere ruimen we netjes op, zodat uw oude woning leeg en bezemschoon opgeleverd kan worden.

Verhuizen is al stressvol genoeg. Wilt u uzelf wat rust gunnen? Besteed de woningontruiming dan uit aan een professional. Wij zorgen dat alles snel en soepel verloopt, zodat u zorgeloos kunt beginnen in uw nieuwe onderkomen.

Direct contact Offerte aanvragen

Gedwongen ontruiming: wij helpen verhuurders en woningcorporaties

Naast vrijwillige woningontruimingen hebben we ook veel ervaring met gedwongen ontruimingen in Zoetermeer. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als een huurder de woning niet uit eigen beweging verlaat vanwege:

 • Huurachterstand
 • Overlast of wangedrag
 • Illegale onderhuur
 • Hennepkwekerij in huis
 • Vervuiling of verwaarlozing

Als verhuurder of woningcorporatie wilt u in zulke gevallen de woning zo snel mogelijk ontruimd hebben. Maar let op: een gedwongen ontruiming is een gevoelig en soms zelfs gevaarlijk proces. U laat dit dus het liefst over aan doorgewinterde professionals.

Onze specialisten weten exact wat ze moeten doen in dit soort precaire situaties. Met de nodige voorzichtigheid en daadkracht zorgen we dat de woning snel en veilig wordt ontruimd. We werken nauw samen met deurwaarders, politie en andere instanties voor een soepel verloop. Ook nemen we eventuele schoonmaak en herstelwerk voor onze rekening, zodat u de woning weer snel kunt verhuren.

Dankzij onze ruime expertise met gedwongen woningontruimingen in Zoetermeer besparen we verhuurders en corporaties veel tijd, geld en ellende. We ontzorgen u van A tot Z, zodat u de woning vlot weer op de markt kunt brengen.

Ontruiming van bedrijfspanden en winkels

Wist u dat we niet alleen woningen ontruimen, maar ook bedrijfspanden, kantoren en winkels leeg kunnen halen? Ook hier komt veel bij kijken na bijvoorbeeld een faillissement of bedrijfsbeëindiging.

Met ons grote netwerk en de juiste apparatuur kunnen we elk bedrijfspand efficiënt ontruimen, of het nu een kleine kantoorruimte of een groot warenhuis is. We verwijderen alle bedrijfsinventaris, zoals stellingen, balies, bureaus en lampen. Bruikbare spullen kunnen we voor u verkopen en de rest voeren we netjes af.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat het pand na de ontruiming weer netjes en bezemschoon wordt opgeleverd. Vlekken op de vloer, schade aan muren, achtergebleven afval; wij ruimen alles vakkundig op. Zo kan het pand snel weer gebruikt of verhuurd worden en bespaart u op onnodige leegstandskosten.

Veelgestelde vragen over woningontruiming in Zoetermeer

Tot slot beantwoorden we nog enkele veelgestelde vragen over het ontruimen van een woning in Zoetermeer:

Hoelang duurt een woningontruiming meestal?

De duur van een woningontruiming is afhankelijk van de situatie. Een kleine zorgkamer of studio-appartement kunnen we vaak al binnen 1 dag leegmaken. Voor het ontruimen van een eengezinswoning met tuin hebben we gemiddeld 2 tot 3 dagen nodig. We werken zo snel mogelijk, maar wel altijd secuur. Voor waardevolle spullen nemen we ruim de tijd tijdens de ontruiming van de woning.

Kan ik spullen zelf verkopen vóór de ontruiming?

Jazeker, sterker nog: dat raden we zelfs aan. Spullen die u zelf via Marktplaats of aan bekenden kunt verkopen, hoeven wij niet meer mee te nemen. Dat scheelt ruimte in onze wagens en dus kosten voor u. Heeft u hier geen tijd voor? Dan kunnen onze ontruimers eventueel waardevolle spullen voor u opkopen of in consignatie nemen.

Wat gebeurt er met afval en onverkoopbare inboedel?

Alle zaken die niet te bewaren of te verkopen zijn, voeren we verantwoord af. We sorteren afval zorgvuldig en brengen dit naar de milieustraat of afvalverwerker. Onverkoopbare meubels en huisraad doneren we aan goede doelen zoals de kringloopwinkel. Zo zorgen we dat er zo min mogelijk op de stort belandt.

Ontruimen jullie ook garages, kelders en schuren?

Ja, onze ontruimservice is zeer compleet. We maken niet alleen de woonruimtes leeg, maar nemen ook zolders, kelders, garages en schuren onder handen. Zelfs de tuin ontruimen we grondig. We verwijderen alle rommel, maar ook overbodige beplanting, schuttingen en andere obstakels. Zo is werkelijk de hele woning van onder tot boven leeg en opgeruimd.

Direct contact Offerte aanvragen

Woningontruiming Zoetermeer? Schakel de experts in!

Woning ontruimen Zoetermeer? Een woningontruiming in Zoetermeer is een flinke onderneming die u het beste aan professionele, ervaren ontruimingsbedrijf kunt overlaten. Zo bespaart u zichzelf veel tijd, energie en stress in een vaak toch al emotioneel beladen periode.

Wij van ZSM Woningontruiming staan klaar om u hierbij te helpen. Met onze vakkundige en voordelige ontruimservice zorgen we dat de woning snel en netjes wordt leeggehaald, zodat deze weer gebruikt, bewoond of verkocht kan worden.

Gratis offerte voor uw ontruiming

Staat er binnenkort een woningontruiming in de regio Zoetermeer op de planning of wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We lichten graag toe hoe we u kunnen ontzorgen en maken meteen een afspraak voor een gratis opname ter plaatse. Zo weet u snel waar u aan toe bent en kunnen we direct aan de slag.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: