Tevreden klanten geven ons een:

Dé woningontruiming specialist!

Vraag direct een offerte aan:
Start offerte

Gratis offerte – geheel vrijblijvend

Gratis vrijblijvend offerte

Transparant & Discreet

Geen verborgen kosten

100% oplevergarantie

Een zorgeloze woningontruiming

Een huis leegruimen zowel voor de verkoop als voor het opleveren aan de verhuurder is een tijdrovende en intensieve klus. Bij een koopwoning dient vaak alleen de inboedel verwijderd te worden en kan de stoffering blijven. Bij een huurwoning is het een ander verhaal. De woningbouwvereniging of verhuurder stelt vaak strenge eisen en dient de woning of ruimte kaal en bezemschoon opgeleverd te worden.

Offerte aanvragen

Woning leegruimen: zelf of door professionals

Een woningontruiming betekent dus dat niet alleen de inboedel maar ook de stoffering, lampen, spijkers/schroeven enzovoort verwijderd dienen te worden. Voordat u begint met het leegruimen van een huis, is het handig om een plan te maken en alle benodigde materialen in huis te halen, zoals verhuisdozen, afvalzakken, schoonmaakmiddelen en gereedschap. Daarnaast is het verstandig om een duidelijke planning te maken en eventueel hulp in te schakelen van vrienden, familie of professionals.

De ontruiming van een woning

Bij het leegruimen van een huis is het belangrijk om systematisch te werk te gaan. Begin met het sorteren van de spullen. Maak onderscheid tussen wat weggegooid kan worden, wat bewaard moet worden, wat verkocht kan worden en wat naar de kringloop of het milieustation gebracht kan worden.

Professionele ontruimers inhuren

Offerte aanvragen

Wat gebeurd er met de inboedel uit de ontruiming?

Woningontruiming en randzaken

Vergeet niet om tijdig de nutsvoorzieningen, zoals water, gas, elektriciteit, en internet en tv, af te sluiten of over te zetten. Daarnaast is het belangrijk om adreswijzigingen door te geven aan instanties en opzeggingen te regelen, zoals bij de gemeente, de belastingdienst, verzekeringen en abonnementen.

Binnen enkele dagen moet er veel gebeuren

Het leegruimen van een huis kan een emotionele en zware klus zijn, vooral als het gaat om het leegruimen van een huis na een overlijden of echtscheiding. Neem de tijd en vraag indien nodig om emotionele steun. Zorg er tot slot voor dat de woning of ruimte na het leegruimen goed schoongemaakt wordt, zodat deze in goede staat aan de verhuurder of nieuwe eigenaar opgeleverd kan worden. Het is ook verstandig om foto’s te maken van de opgeleverde staat van de woning, voor eventuele discussies in de toekomst.

Waardevolle spullen, puin en grofvuil

Vergeet ook de puin niet nadat u uw woning heeft laten ontruimen. Het opruimen van puin is een essentieel onderdeel van het ontruimingsproces. Zodra uw woning is ontruimd, is het belangrijk om eventuele achtergebleven puin en afval te verwijderen. Dit kan variëren van meubels en apparaten tot bouwmaterialen en andere rommel.

Afvalverwerking:

Zorg ervoor dat u dit puin op een verantwoorde manier laat afvoeren, bijvoorbeeld door het te laten recyclen of naar een stortplaats te brengen. Het opruimen van puin zal ervoor zorgen dat uw woning weer leefbaar wordt en klaar is voor een eventuele verkoop of nieuwe bewoners. 

Meest voorkomende diensten bij woningontruimingen

Een woning of pand moet meestal vanwege minder leuke omstandigheden ontruimd worden. Wij leggen de meestvoorkomende situaties aan u uit.

Woningontruiming na overlijden

De dood is een ingrijpende gebeurtenis. Het ontruimen van een woning na het overlijden van een dierbare is een gevoelige kwestie. Daarom is het belangrijk om een service te kiezen met jarenlange ervaring in deze delicate situaties. Het is begrijpelijk dat het opruimen van een huis na een overlijden emotioneel en fysiek uitdagend kan zijn. Het is een proces dat tijd en zorgvuldige aandacht nodig heeft, en daarom is het raadzaam om een professionele service in te schakelen die hier ervaring mee heeft.

Een huis leeghalen na overlijden

Een ervaren ontruimingsdienst zal niet alleen de fysieke ontruiming van de woning verzorgen, maar ook rekening houden met de emotionele impact op de nabestaanden. Zij zullen begrip en respect tonen voor de situatie en op een respectvolle manier omgaan met de spullen en herinneringen van de overledene.

Vervuilde woning ontruimen

Waarom zou u door een chaos van spullen waden als er ook een nieuwe start mogelijk is? Het ontruimen van een vervuilde woning kan een enorme klus zijn, maar met de juiste hulp wordt het soepel afgehandeld. Het ontruimen van een vervuilde woning kan om verschillende redenen lastig zijn. Allereerst kan het emotioneel zwaar zijn om door een chaos van spullen te moeten waden, vooral als het gaat om persoonlijke bezittingen van een geliefde. Daarnaast kan het fysiek en mentaal uitputtend zijn om alles zelf te moeten organiseren en weggooien. Bovendien kan het lastig zijn om te weten waar te beginnen en hoe u het efficiënt aanpakt.

Uw woning laten ontruimen door ZSM Woningontruiming

Door hulp in te schakelen voor het ontruimen van de woning, kunt u een frisse start maken zonder de last van de oude spullen. Dit kan zorgen voor een gevoel van opluchting en ruimte, zowel fysiek als mentaal. Bovendien kan het helpen bij het verwerken van rouw en het loslaten van het verleden.

U kunt bij ons terecht

Met de juiste hulp kan het ontruimen van een vervuilde woning soepel en efficiënt verlopen. Professionele ontruimingsbedrijven hebben ervaring en expertise in het omgaan met dit soort situaties, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek en het organiseren van het proces. Hierdoor kunt u zich richten op het verwerken van uw emoties en het voorbereiden op een nieuwe start in een schone en opgeruimde omgeving. 

Faillissement bedrijf

Ook bij een faillissement kan het zijn dat uw bedrijfspand ontruimt moet worden. Dit kan gebeuren als de curator van het failliete bedrijf besluit om het pand te verkopen of te ontruimen om de schuldeisers te kunnen betalen. In dat geval zullen de aanwezige inventaris en goederen worden geveild of verkocht, en zal het pand leeg worden opgeleverd. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en procedures rondom de ontruiming van een bedrijfspand bij faillissement, zodat u hier als eigenaar of huurder van het pand op de juiste manier mee om kunt gaan. Het ontruimen van woningen en bedrijfspanden behoort tot onze specialiteiten.

Wij leveren de woning snel op

Daarnaast zullen zij ook rekening houden met eventuele speciale wensen of gevoelige items en zorgen voor een zorgvuldige afhandeling hiervan. Het is belangrijk dat de nabestaanden zich gesteund voelen tijdens dit proces en dat zij op een respectvolle manier afscheid kunnen nemen van de woning van hun dierbare. Het kiezen van een service met ervaring in dit soort situaties kan helpen om het proces van het ontruimen van een woning na een overlijden op een respectvolle en professionele manier te laten verlopen. 

Altijd bezemschoon opgeleverd

Wat houdt het in om een woning bezemschoon op te leveren? Het betekent dat de woning klaar is voor een nieuwe start. Als het ware slaat u een nieuw hoofdstuk open in uw leven.

Een woning bezemschoon opleveren houdt in dat de woning volledig leeg is en grondig schoongemaakt is. Dit betekent dat alle persoonlijke spullen verwijderd zijn, alle kamers zijn schoongemaakt en eventuele schade is hersteld. De woning moet gereed zijn voor de nieuwe bewoners, zonder dat zij nog iets hoeven schoon te maken of op te ruimen. Het is een manier om de woning respectvol achter te laten en de nieuwe bewoners een frisse start te geven. 

Een spoedontruiming

Heeft u met spoed een ontruiming nodig? Voor spoedontruimingen staan we binnen 24 uur voor u klaar. Sorry, ik ben een AI-model en kan geen fysieke hulp bieden. Ik raad u aan om onmiddellig contact op te nemen met een professionele ontruimingsdienst voor hulp.  Als u met spoed een ontruiming nodig heeft, kunt u ons direct bellen op [telefoonnummer] en dan zullen we binnen 24 uur voor u klaar staan om u te helpen. Wij begrijpen dat spoedontruimingen soms noodzakelijk zijn en we zullen ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Afvoeren van inboedel en grofvuil

De oude spullen wilt u waarschijnlijk niet op straat zetten. Wij zorgen voor het afvoeren van de inboedel en eventueel grofvuil. Wij bieden een inboedelservice aan waarbij wij alle oude spullen en eventueelijk grofvuil voor u afvoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het op straat zetten van uw oude spullen, wij nemen alles voor u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze inboedelservice. 

Vloerverwijdering

Zijn de vloeren aan vervanging toe? Ook daar kunnen we voor zorgen. We kunnen professioneel advies geven en hoogwaardige materialen gebruiken om de vloeren te vervangen. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat de vloeren op een professionele en efficiënte manier worden vervangen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor ZSM Woningontruiming?

Bij het maken van een taart kiest u waarschijnlijk liever voor het recept van een chef-kok dan dat van een willekeurig persoon op het internet. Hetzelfde geldt voor woningontruimingen. Met onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand.

Totaalpakket aan diensten:

Met onze brede scala aan diensten en jaren lange ervaring in het ontruimen van woningen kunnen wij u volledig ontzorgen waardoor u er geen omkijken naar heeft. ZSM Woningontruiming verzorgt alle werkzaamheden om een woning naar volle tevredenheid op te leveren aan de verhuurder of makelaar. Zo bieden wij u services aan als:

  • Het afvoeren, herplaatsen en recyclen van de inboedel
  • Het verwijderen van alle soorten vloerbedekking en trapbekleding
  • Het verwijderen van spijkers, schroeven en pluggen
  • Het opvullen van gaten in de muren en het plafond
  • Het verwijderen van lampen en diverse elektronische apparatuur
  • Het plaatsen van kroonsteentjes en afdekplaten op alle elektrapunten.
  • Het opschonen van de tuin en/of balkon.
  • Het verzorgen van de voor- en/of eindinspectie met de verhuurder of makelaar
  • Het verhuizen van diverse inboedel of objecten
  • Schoonmaakwerkzaamheden

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Nu u op de hoogte bent van alle aspecten rondom woningontruiming, waarom zou u dan nog zelf aan de slag gaan? Kies voor gemak en professionaliteit. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat ons u helpen om dit hoofdstuk af te sluiten en een nieuw te beginnen. Zo staan wij altijd voor u klaar. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze woningontruiming service of heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het huren van een verhuislift? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk onze reviews:

Bekijk alle reviews >

Bekend van: